Airamin Easy Connect pihavalaisinsarja

Helppo pihavalaistus

Pihan tunnelma muuttuu kun aurinko laskee. Korosta iltaisin pihasi parhaita paikkoja ja luo taianomainen tunnelma pihajuhliin ja arkeen. Valitse mieleisesi valaisime ja lisäosat ja kokoa oma pihavalaistuksesi – ihan itse. Et tarvitse sähköasentajaa etkä sähkötyökaluja.

Valaisinjohdot voit piilottaa kasvillisuuden sekaan, pihasoran tai terassilaudoituksen alle. Ja kun pihasi ja valaistuksen tarpeesi muuttuu, esim. vuodenaikojen mukaan, voit helposti siirrellä valaisimia ja muuttaa valaistuksen painopisteet toiseen kohteeseen.

Osa Easy connect -pihavalaisimista on varustettu kiinteillä valonlähteillä jolloin ne kuluttavat vain vähän energiaa.  Osa taas on varustettu valmiiksi halogeenilampuilla. Niihin valaisimiin, joissa lamppu ei kuulu pakkaukseen, suosittelemme Airam led-lamppuja. Voit ohjata valaistusta kauko-ohjaimella tai kytkeä valaistuksen ajastimella valaisemaan vain hämärän aikaan tai silloin kun itse haluat.

Easy Connect -sarjaan kuuluu yhteensä 24 erilaista valaisinta, erilaisia kytkentä- ja haaroitusjohtoja sekä ohjausyksiköitä. Voit aloittaa pienemmästä kokonaisuudesta ja jatkaa valaistusta myöhemmin.

Easy Connect on helppo

  • Helppo asennus ilman työkaluja.
  • Ei vaadi muuntajaa, kytketään maadoitettuun pistorasiaan.
  • Kytkentä maadoitettuun pistorasiaan.
  • Laajennettavissa maks. 3600 wattiin asti.
  • Kaapelit voi asentaa suoraan maahan.
  • Vesitiivis 1 m syvyyteen asti.
  • Myös kauko-ohjausmahdollisuus

Screen Shot 2015-05-10 at 21.58.25

Screen Shot 2015-05-10 at 21.58.37

 

Lähde: Airam

 

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita