Aurinkotuoli – Tekisinkö itse?

Jo kolmatta kuukautta olen etsinyt ja etsinyt sitä täydellistä aurinkotuolia, mutta kun ei millään ole löytynyt omaan makuun sopivaa yksilöä. Ulkonäöllisesti muutamia, mutta mitoitus on aina ihan pielessä. Miten aurinkotuoli voi olla jopa alle 60 senttiä kapea? Yritä siinä sitten rentoutua kuuman auringon alla tönkkösuolattuna silakkana hikoavat kädet tiukasti kiinni jenkkakahvoissa. Ei ihan se mielikuvia vastaava rento kesäpäivä, kun mieli tekisi köllötellä auringossa hyvän luettavan ja sangrian kera.

No mitäpä seuraavaksi.. Se kaikkien ideoiden äiti Pinterest taas meni laittamaan nenun eteen pari kuvaa, joista se ajatus sitten taas lähti lentämään niin mahdottoman kovaa, ettei perässä meinannut pysyä.

simple modern outdoor lounger 1_1

Ensimmäinen ahaa-elämys tuli kun keksin, että aurinkoköllöttimen voisi tehdä ihan itse!! Taas sellainen täydellinen d´oh-hetki. Seuraava maailmaan järisyttävä ajatus tuli seuraavasta kuvasta. Miksei tekisi kahden hengen löllötintä!! Joko yhdellä isolla selkänojalla tai sitten erikseen säädettävillä.. Haluu, tahtoo, tarvitsee! Niin ja miksei tuo sivu-reunus-mikälie voisi olla vaikka hieman leveämpi niin voisi sen lasin, eikun sangria kannun siihen laskea. Ihan kädenmitan päähän. Suorastaan loistavaa!
knockoffwood double lounger simple modern 2

Omat plänit varmaankin saattavat ehkäpä olla hieman poikkeavat, saapa nähdä. Mutta jos joku muu ideasta innostui niin netistä löytyy ohjeita mm. täältä. (Mistä myös kuvat on nyysitty)

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita