Autotallin toimitusta saatiin aikaistettua

Kannustalon edustaja oli meille mitään ilmoittamatta (Olisi ollut ihan kiva livenä tämä herra tavata) käväissyt tontilla katsomassa, kuinka sieltä löytyy tilaa nosturille ja voimmeko alkaa tuota autotallia kasailemaan ennen Valon toimitusta ja myönteinen vastaushan sieltä tuli. Joten autotalli tulee tontille pian ja siinähän meille onkin sitten ihan oma raksailu puuhamaa.

Oma hankaluutensa on ollut löytää sähkömiestä autotallin sähköjä tekemään, kun se taitaa projektina olla niin pieni, että tuntuu ettei kiinnostusta taida oikein riittää, kun tarjouspyyntöihin ei vastata. Mutta onneksi nyt on naapurilta yksi vinkki, joka toivottavasti tuottaa tulosta.

keep-calm-and-call-an-electrician-2

Loistavaa on myös se, että tämä kyseinen naapuri on samaisen toimittajan autotallia jo omalle tontilleen rakennellut, mikä meillekin tulee, joten meillä on loistava konsultti ihan lähimailla. Hyvinhän tuo rakentelu on näyttänyt ensikertalaiselta sujuvan naapurissakin, joten välillä päätään nostava OMG, mihin me on päämme pistetty -paniikki on tässä naapurin touhuja seuratessa laantunut. Terkkuja vaan sinne!

kytkin-ryhmakuvaNyt pitäisi vielä hankkia autotallin oviin lukkopesät, kattovalaisimet, lattiamateriaalit, varastoon tuleva lattialämmitys, kytkimet ja pistorasiat ja mitäköhän vielä. Mutta aivan upeaa ja välillä ihan uskomatonta, että ihan näillä näppäimillä tontilla alkaa raksaaminen ihan oikeasti!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita