BoConcept Elba-nojatuoli

Nyt on niin kevättä rinnassa, että ajatukset pyörivät vaan tuolla puutarhan ja pihan puolella. Piirtelin tuota länsiterassia hieman uusiksi ja siinä samalla sitten alkoi mietityttämään terassin kalustuspuoli. Itsetehtyjä sohvia, joita ajattelin pihalle ”askarrella” (Saapa nähdä millainen savotta siitäkin tulee?) en ehkä sinne länsiterassin puolelle kuitenkaan laittaisi, ilta-auringon mukana saa kuitenkin penkkiä aika rivakkaan mukanaan siirrellä. Aloinkin miettimään josko löytyisi jotkin kevyet siirreltävät istuimet ja kun tuo paljulandia tulee siihen terassille, niin istuimien tulisi sopia myös märempään käyttöön.

2066aa1a124ae2ec2b8b50998eb56c1e_f8320

Eipä tarvinnut kauaa surffia, kun bongasin Vepsäläisen sivuilta BoConceptin (taas!!?) Elba nojatuolin. Malli, rakenne, väritys ja design on just mallillaan, eikä hintakaan aiheuttanut pahempaa hengen ahdistusta. BoConceptin sivuilta löytyi Elbasta vielä paremmat kuvat ja näistä vasta hoksasin tuon selkänojasta muodostuvan ”kädensijan”. Disain ja funktio kohtaavat, cool.

outdoor furnituresingle fritout-s-f-bl-2x0200-115784

Näille kaveriksi parista pöllistä pikkupöydät niin siinähän on jo sisustusta kerrakseen paljulandian ja kallion kupeeseen. Mikkoa olen koittanut patistaa naapurin pakeille, heillä kun on niin komiaa kuusipölliä tienvierus täynnä. Että josko saisi ihan luvan kanssa pölliä pari pölliä!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita