CableCupit kattoon

4Kattokuppi_CableCup

CableCup on Jonas Forsmanin ja Lars Wettren suunnittelema nerokas kattovalaisimien kattokuppi. CableCup on erittäin helppo asentaa ja se mukailee täydellisesti kattoa. Pehmeän materiaalin ansiosta voit kääntää kupin väärinpäin asennusvaiheessa, jotta näet koko ajan mitä teet! Kun asennus on tehty, kuppi käännetään oikein päin ja se mukautuu kattoa vasten -helppoa ja vaivatonta! CableCup on patentoitu malli ja se on voittanut muun muassa RedDot Design –palkinnon ja Swedish Design –palkinnon vuonna 2010.” Näin CableCuppia kuvaillaan Finnish Design Shopin sivuilla.

5Kattokuppi_CableCup-350 6Kattokuppi_CableCup-350

En enää muista missä tähänkin tuotteeseen tuli törmättyä alunperin, mutta tämähän on aivan nerokas ratkaisu. Tilaukseen lähtee 2 kappaletta olohuoneen valaisimia varten samantien. Näitä löytyy myös useammalla reiällä varustettuina, joten käsistään kätevä rakentelee oman useamman valaisimen luomuksen käden käänteessä :)

Hifistelijöille on tarjolla CableCup Atmos -kattokuppi, joka mahdollistaa kattovalaisimien ohjailun älypuhelimella ja tabletilla, jossa on Bluetooth 4.0 -yhteys. Jos ja kun makuuhuoneeseen joskus hankitaan kattovalaisin, niin tämä olisi aivan hurjan kätsä vehjes!

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita