DIY julisteet

Sen the ajatuksen kun mieleensä saa, eikä valmiina löydä sitä mitä haluaa tai edes luulee haluavansa, niin itse se on vaan taas tehtävä! Tällä kertaa DIY kohteeksi tuli kodinhoitohuoneen seinällä olleiden taulujen tuunaus. Valkoiset Ikean Ribba kehykset istuu harmaalle seinälle kivasti, mutta kuva-aiheet kehyksissä ovat olleet ”kunhan niissä nyt jotain on” -tasoa.

Inspis & ideointi session tuloksena löytyi ”Laundry” juliste, josta se ajatus sitten lähti. Laundry:lle en vaan keksinyt kivaa sanaparia ja jotenkin toi pyykki/toilet meininki ei ollut ihan sitä mitä hain. Pienen brainstormailun päätteeksi päädyin valitsemaan saunan kaveriksi Purity:n/puhtauden. Hetki meni fontteja valitessa, mutta alle puolituntia tähän DIY projektiin upposi ja kohta on jotain ihan omaa ja uniikkia taidetta kodinhoitohuoneen seinillä!screen-shot-2016-12-05-at-13-52-06

omia julisteita on aiemminkin tullut tehtyä, joten tuttua touhuahan tämä on. Nyt vain odotellaan painosta tietoja joko tälle viikolle vielä ehtisivät julisteet painattaa! Sitten juttua ihan kuvien kera!

screen-shot-2016-12-05-at-13-51-54

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita