DIY: Origami pallo

Löysin netistä paritkin hyvät ohjeet (Ensimmäinen, toinen ja kolmas ohje) Origami lyhtyä/palloa varten ja kun malttamaton olen, piti heti suitsukkelaan ensimmäinen koe taittelu tehdä ja pakko sanoa, että sinnepäin taittelulla, ilman muita apuvälineitä kuin omat sormet, tulos on enemmän kuin tyydyttävä. Eli kunhan tähän vaan jaksaa perehtyä hieman tarkemmin ajan kanssa ja huolellisuudella, niin lopputulos tulee olemaan upea.

one-coloured-vanilla  453eaaaf956eaae5e75e00efdfdd7bd1 big_origami_balls

Tässä ylhäällä inspiskuvia ja alla mun oma taittelu, jonka siis tein jokusessa minuutissa ilman tarkempia mittoja tms. Paperina tuossa mun kokeessa on ihan perus kopiopaperi, josta vaan taittelin ja repäisin ylimääräisen palan pois, jotta sain paperista neliön. Mutta itseasiassa tämän voi tehdä pitkulaisestakin paperista silloin vain kapeita taitoksia tulisi tehdä esim. 16 kpl.

IMG_6396 IMG_6399

”Lyhtyä” tai ihan origami palleroa varten näitä tarvitsisi 2 tai kolme niin saisi kauniin ympyrän. Yhdestä tulee enemmänkin ”timantti”. Mutta kiva kokeilu, katsotaan josko innostun enemmänkin kuin vain kokeilemaan?

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita