Onpa kauniita pipareita. Omat koristelut eivät ihan tuolle tasolle ole ikinä yltäneet. Ehkä johtunee turhan tömäkästä pikeeristä tai mun malttamattomasta asenteesta, jolla ei ihan tuollaiselle pipertämisen tasolle yllä? Mutta sitten tuon seuraavan kuvan koristelut vasta menevätkin ihan yli hilseen. Tai sitten noiden piparien läpimitta on puolimetriä ja niitä on tehty vuosi?!
Tässä taasen jo ihan normi-ihmisen taidoille sopivaa koristelu inspiraatiota. Alimmainen kuva muistuttaa siitä joulusta, kun tein isoista sydänpipareista nimikoidut ”paikkakortit” joulupöytään. Helppo(hko) ja hauska idea!
Pikeerin teet helposti lisäämällä yhteen kananmunanvalkuaiseen n. puoli pakettia tomusokeria. Sitruunaa voi lisätä maunkin vuoksi, mutta lähinnä se auttaa pikeerin kovettumisessa. Itse kun en ole kovin hehkeä emäntä varsinkaan köökin puolella, niin fiinien pursotuspussien sijaan pikeerin voi kaapia vaikka pakastepussiin, jonka kulmaan sitten vaan leikataan pieni reikä.
Nähtäväksi jää millaisia omista tämän jouluisista pipareista vielä tulee, menevätkö ne pipariksi vai ei?