Ensimmäiset keittiön 3D kuvat

Ensimmäiset 3D kuvat keittiöstä tulivat näytille, jee. Mitään muuta huomautettavaa näistä ei löytynyt kuin tuo saarekkeen pääty, johon pitää saada koko saarekkeen levyinen päätylevy. ”Leijaileva” kivitaso näyttää vähän hassulta. Ihan kivalta tuo harmaa tasokin näissä vielä näyttää värinsä puolesta. Hana ja koneet eivät vielä tietenkään ole oikeat. Tullaan pyytämään tästä keittiöstä 2 eri tarjousta eri ovilla ja vetimillä. Ja mikäli tarpeen pitää sitten vaan valita halvempia kaappi/laatikostoratkaisuja. Tason hinta kun saattaa nostaa hintaa reippaasti.

Screen Shot 2015-02-21 at 20.48.41

Tälle korkealle seinälle tulee vasemmalta lähtien kalusteita seuraavasti:

– 60 Komero hyllyillä ja sähköpistoke takaseinään, satunnaisten kodinpienkoneiden käyttöön. Leivänpaahdin ainakin saa jäädä tuonne piiloon ihan pysyvästi.
– 40 kaappi ulos vedettävillä koreilla
– 60 kaappi hyllyillä ja yhdistelmäuuni= uuni+mikro samassa laitteessa
– 40 apteekkarinkaappi
– 60 Integroitu jääkaappi
– 60 Integroitu pakastin

Screen Shot 2015-02-21 at 20.48.54

Lieden siirsimme saarekkeelta seinän puolelle. Liedeksi haaveillaan 80 leveää induktioliettä, valmistaja ja malli ovat vielä ihan hakusessa. Ja koska seinään kiinnitettävät liesituulettimet ovat edullisempia kuin saarekemallit oli vesipisteen ja lieden siirtäminen taloudellisestikin perusteltua. Enkä myöskään halunnut isoa pömpeliä saarekkeen päälle vaan ennemmin jotkut siistit valaisimet.

Liesituuletin tulee olemaan Falmecin Lumina. Valinta oli helppo sen jälkeen kun oli käytännössä kuullut, miltä ”tavallinen” liesituuletin kuulostaa. Sen vieressä sai miltei huutaa, mutta tämä ihanan hiljainen NRS® tuuletin vain pehmeästi hurisi. Eipä olisi tullut mieleen kuunnella liesituuletinta, valinnat kun on yleensä tehty pelkästään visuaalisesti.

Pöytätasossa on vetolaatikot ja ylimpiin laatikkoihin tulee vielä sisälle yksi matalampi vetolaatikko. Vielä mietityttää ottaisiko kuitenkin 3lla vetolaatikolla laatikostot? No hintakin sitten vaikuttaa.

Screen Shot 2015-02-21 at 20.49.03 Screen Shot 2015-02-21 at 20.49.13

Päätyikkunasta on näkymät länsiterassille , kalliolle ja metsään. Riittää Inekselle tirppojen vaanimispaikkoja. Ihanan valoisa tuosta keittiöstä kyllä tulee. Ikkuna tulee vielä tuohon tasojenkin väliin.

Screen Shot 2015-02-21 at 20.49.44

Saareke on 120 syvä ja 220 leveä. Vesipisteen alle tulee 80 jätevaunu ja sen vasemmalle puolelle integroitu astianpesukone, sekin on vielä valitsematta. Oikealle jää vielä 80 cm leveä laatikosto. 70 leveä valkoinen Lapetekin allas kiinnitetään tasoon alapuolelta. Siinä mahtuu vaikka uunipeltejä pesemään!

Screen Shot 2015-02-21 at 20.49.55

Ruokailutilan ja olohuoneen puolelle saarekkeelle tulee vielä metrin levyinen laatikosto ja tason alle jää kolo baarijakkaroille. Edellisessä saarekkeessamme oli vain lippa, joten nyt on kiva, kun nuo jakkarat saa vaikka kokonaan tason alle piiloon, pois tieltä tarvittaessa. Edellistä saareketta käytettiin paljon kaikenlaiseen esivalmisteluun, kuorimiseen, pilkkomiseen jne. Joten nyt on ihanaa, kun tuo vesipiste on tuossa ihan hollilla, siinä on nopea salaattiainekset pestä ja pistää palasiksi jakkaralla istuen.

Screen Shot 2015-02-21 at 20.50.08

Tuohon saarekkeen päätyseinään olen kaavaillut vielä avohyllyjä usein käytetyille astioille ja taktisille sisustusesineille :) Ikean LACK on varmaan perushyväedullinenvalinta.

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita