”Haluu, tahtoo, tarvitsee”, osa1

Jotenkin kummasti tässä viime aikoina on tullut pyörittyä entistäkin enemmän Pinterestissä, sisustusblogeissa ja kaikenmaailman verkkokaupoissa. Ja aina löytyy toinen toistaan ihanampaa tavaraa. Tässä kooste viimeisimmistä löydöistä, jotka ovat päässeet ”Haluu, tahtoo, tarvitsee” -listalleni. En mä näitä kaikkea kyllä tule hankkimaan :) Loppuu rahat kesken!

hay-about-a-stool-aas38 recaged-baskets

Baarijakkarat menee vaihtoon. Nykyiset Galligariksen baarijakkarat on kyllä vieläkin ihan jees, mutta värin vaihto olisi paikallaan. Tuollaisia metallikoreja taas olen kaavaillut kodinhoitohuoneeseen, miksei keittiöönkin.

bastisRIKE_THEGRID_FRONTBACK

Tähän Grid -huopaankin ihastuin. Musta vai valkoinen, kun mieli muuttuu voi huovan kääntää toisin päin, kuinka kätevää. Harmaa talja taas kävisi ihan mihin vaan. Ja enpä ole nähnyt hienompaa vaahtosammutinta kuin tämän Artillerietin mattamustan, näitä saa myös valkoisena ja kuparisena. Ja olipas söpö tuo ”ouch” laatikko!

7ea0bd22242718b1fbd676cb06214ac5 cc371bdc5f08d7c7e6c02f629cc34e58ouch-aid-box

 

Theresen julistekokoelmaa voisi kasvattaa vielä tällä. Tai sitten tylysti voisi tehdä oman version tästä samasta tekstistä? En ihan kybällä diggaile julisteen typografiasta, mutta sanonta on loistava!

Mom02

Tässä Bloomingvillen taulussa on samaa sanomaa kuin edellä Theresen julisteessa. Lampuissa taasen tällä hetkellä viehättää enemmän tuollainen teollinen fiilis. Lampuista mulla onkin jo tekeillä ihan oma kuvakooste. Tämä musta riippuvalaisin on tällähetkellä vahvin kandidaatti tulevan niemekkeen valaisimiksi, 2 tuollaista mulle, heti, kiitos!

Screen Shot 2015-01-07 at 21.02.28Screen Shot 2015-01-02 at 20.37.38

 

Ja raitoja, niitä ei voi olla liikaa, vaikkakin Mikko valittelee, että nykyisistäkin tulee pää kipeäksi.

Screen Shot 2015-01-02 at 20.49.55

 

Nämä tyynyt taasen olisivat aivan loistavat poikien huoneisiin. Näitähän riittäisi ja riittääkin, siksi tämä postaus on jo valmiiksi osa1. Osaa2 tuskin tarvitsee kovin kauaa odotella! C u soon!

hk-living-cushion-truckcanvas-lion-xxx    hk-living-cushion-print-black-white

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita