Huh hulinaa!

Tänään olikin aika tapahtumarikas päivä asunto- ja rakennuttamisrintamilla. Aamulla saimme nykyisestä asunnostamme ostotarjouksen. Nooh, tarjous oli reilusti alle pyynnön, köh köh. Eipä sitten hyväksytty tarjousta vaan laskettiin asuntomme hintaa kipurajoille vastatarjouksen muodossa ja saatiin illemmalla vielä uusi jo selvästi parempi tarjous, mutta sekin jää aika lailla alle pyyntihinnan. On tää vaikeeta. Hyväksyäkö vai ei, ostaja ei tarjoustaan tuosta enään korota. Yön yli pitää vähintään nukkua ja huomenna soitella potentiaaliselle vuokranantajalle, vieläkö meille olisi asunto tarjolla. Lauantaihin asti on aikaa päättää, mitä tehdään.

No sitten tän henkisen asuntokaupparumban lisäksi meillä oli illalla Sipoon kunnan järjestämä rakentaja-ilta Taasjärvi IIIn rakentajille Nikkilässä. Karmeasta, varmaankin asunnonmyyntistressipäänsärystä huolimatta sinne oli lähdettävä ja hyvä niin! Ilta oli hyvin asiapitoinen, vaikkakin meillä moni rakentamiseen liittyvä päätös on jo tehty, mutta silti tuli paljon uuttakin tietoa ja hyviä pointteja rakentamisesta ja rakennuttamisesta. Taiteellinen johtaja tosin ei vielä ole valinnut lattialistoja, mutta basilikaruukun paikan kylläkin!

Hauskinta oli tavata livenä uusia naapureita, muutamia joihin on tutustunut näin virtuaalisesti ja vielä pari uuttakin naamaa tuli käteltyä. Hauskaa oli myös löytää uusi naapuriperhe, joilla oli poikien ikäisiä lapsia. Ja vielä bonuksena kaiken päälle pääsi kurkkimaan parin tulevan naapurin pohjapiirustuksia, pihasuunnitelmia ja julkisivukuvia. Kivaa!!!

Niin ihan meinasi unohtua, että meille pompsahti postissa tänään läjä kuvia Kannustalolta. Tosin niitä ehdin vain vilkaista tässä ennenkuin piti sännätä koneelle kirjoittamaan tätä vuodatusta. Pari hassua juttua sinne oli ilmestynyt: 1) Tulisija. Meille ei tule takkaa, vain pelkkä hormivaraus siltä varalta, jos mieli tulevaisuudessa muuttuu. 2) Kodinhoitohuoneen oven eteen oli ilmestynyt portaat. Me kun rakennamme terassin, johon ovesta pääsee suoraan, mutta viestiketjussa on ollut tässä katkos.

Puuh ja nyt tekisi mieli piirtää pihaa, mutta taitaa päivästä loppua taas kerran tunnit! Mä edelleen esitän toiveen 28 tuntisesta vuorokaudesta. Tai sitten vaihtoehtoisesti 8 päiväisestä viikosta. Tack, thänks ja kiitos! Hyvvee yötä!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita