Huomenna tulee uuni!!

Antaa palaa vaan, vielä tilaa riittää!! Not.. Mutta jonnin aikaa siinä sitten kesti, että keväällä tilaamamme uuni löytää meille kotiin. Piti jo peräänkin soitella. No pääasia, että vihdoin se uuni saapuu. Niin on sitten kaikki keittiön koneet valmiina odottamassa Valon tuloa.

Tosin en yhtä innolla odota taas uutta isoa pahvilaatikkoa täynnä rautaa ja tekniikkaa, joka pitäisi tänne vuokra-asuntoon johonkin koloon mahduttaa. Saimme juuri siirrettyä jääkaapin ja pakastimen pois keskeltä keittiön lattiaa makuuhuoneen nurkkaan. Asunnossamme on viikonloppuna uusille vuokralaisehdokkaille näyttö, joten on pakko pahimmat kulkuesteet siirtää ja onhan se ihan kiva meillekin, että nyt jääkaapin ovi aukeaa kokonaan eikä vain 20 senttiä. Kovin imartelevaa vaikutelmaa asunnosta tämä meidän perheen tavaramäärä tuskin antaa, mutta minkäs teet.

Mutta se on varmaa, että tuleva siivous ja tavaroiden uudelleenjärjestely parantaa meidän omaa viihtyvyyttä. Hyvinhän näissä pienemmissäkin neliöissä ja ahtaudessa ollaan pärjätty, kun on koitettu pitää asenne kohdillaan. ”Tämä on väliaikaista” ja voihan sitä näin neljän seinänkin sisällä ”retkeillä”. Ja mikäs sen ihanampaa, kun tietää, että koko tämä tavaramäärä uppoaisi pelkästään uuteen varastoomme!

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita