Hups, ostettiin sohva

Ollaan hetki kauhisteltu nykyisen sohvan tuhoamisastetta, kun molemmat kissat ovat jostain keksineet, että sitä on hurjan kiva raapia. Viimeisen 1kk aikana ne ovat saaneet enemmän tuhoa aikaan kuin koko syksynä. Lisäksi Mikko joku päivä keksi laittaa ”sen vanhan” sohvan kahtia ja poikittain olkkarin ikkunan eteen, mun ollessa töissä, ja se pirulainen näyttikin siinä ikkunan edessä tosi hyvältä.

Long story short: Meille on ensi viikolla tulossa uusi valkoinen 3h kokonahkainen sohva (Isossa kuvassa 2h versio siitä) ja helmikuun lopulla 2 kipaletta söpöjä nojatuoleja (alla)

30097-071-00000_7    Valkoinen_lepotuoli_italia_1

 

Valkoinen_lepotuoli_italia_2               Valkoinen_lepotuoli_italia_3

 

Kreisii!!?? Ei ehkä oltaisi näin hurahdettu ellei oltaisi saatu Sulo Vilénin tyyliin uutta sohvakalustoa halvalla! Sohva maksoi alle tonnin, mikä on yhden tuollaisen tuolin normihinta, ja tuoleihinkin tais tulla väh. 30% ale. Halvalla siis :)

Nykyiselle eli jo vanhalle sohvalle on oikein sopiva jatkosijoitus paikka jo tiedossa vierashuoneessa, johon kissat eivät pääse tuhojaan tekemään. Pientä tuunausta tiedossa kyllä tiedossa senkin osalta, mutta siitä sitten joskus myöhemmin.

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita