Jätekatos jäi käteen..oho.

Nää meidän perheen shoppailut on todella pitkällisen harkinnat tuloksia…Not. Käytiin viikonloppuna hakemassa Porvoon K-raudasta lisää maalia ja mitä lie muutakin ja bongasin sitten tarjous -lapun vinkeen näköisen jätekatoksen kyljessä. Piti sitten toi siippa retuuttaa moista tarjousta katsomaan ja kun myyjältä kyseltiin selvisi, että katos oli myynnissä n. puoleen hintaan alkuperäisestä hinnasta ja sittenhän se tarjous vasta tuntuikin tosi edulliselta :)

IMG_4923

Kaupathan siinä sitten tehtiin ja samaan syssyyn otettiin tarjouksessa ollut jäteastiakin mukaan.
Kätsäähän oli myös se, että kun jätekatos oli myymälän viimeinen ja ns. näytekappale, se oli jo valmiiksi kasattu.

Surffailemalla tarkemmin (tietenkin vasta jälkikäteen) selvisi, että kyseessä on Tikli Smart 7M (790×990)mm jätekatos, joka soveltuu yhdelle 240l jäteastialle. Lisävarusteena olisi saatavina vielä ovielementti, mutta se saattaa maksaa saman, mitä koko katoksesta maksettiin, jos se listahinnalla pitää ostaa. Pitää varmaan selvitellä.

Siinä se nyt torottaa pihalla autotallin kupeessa ja odottaa lopullista sijoitustaan. Jäi nyt listalta yksi DIY/todo homma pois. Mutta tässä tilanteessa, kun ei voi puhua tekemisen puutteesta, se ei haittaa yhtään!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita