Kalustesuunnittelua

Viime viikolla sitten vihdoinkin päästiin käymään Topi-keittiöillä. Tosin kun koko viikko oli yhtä juoksua ja tapaamiseen lähtiessä päässä taas jomotti, niin jotenkin siinä sitten unohtui kotiin kaikki kuvatkin, mitä tässä on tullut kalusteista piirreltyä. Hirveän kätevää, voi tatti! No onneksi mä nyt sentään muistan mitä oon suunnitellut ja mehän tahkottiin niitä kaapistoja keittiösuunnittelijan kanssa uusiksi ihan urakalla. Keittiön korkean kaapistoseinämän seinän mitta oli vaan jostain syystä kutistunut 20-30 senttiä? Meni sitten kaapistot hieman uusiksi, ei niihin mitään radikaalimpaan muutosta kuitenkaan tullut. Olimme jo aiemmin päättäneet muuttaa keittiöstä kodinhoitohuoneeseen menevän satasen oven ysikymppiseksi, että saisimme hieman tilaa seinälle takaisin.

5a05febc1f511d09505faa7124ac41e0 610f9228bd7df65679aeb1014dddb48f1e13569bc7c10b1138fbed7fe76d96c7

Ainoa, mitä ei oltu ehditty tai edes tajuttu etukäteen miettiä olivat WC kalusteet. Voi kuinka pikkiriikkinen se WCseen suunniteltu käsienpesuallas oli! No tilalle on saatava 50 syvät kalusteet isommalla altaalla ja mielellään taso seinästä seinään. Tila taitaa jäädä ihan muutamasta sentistä kiinni, mutta jää nyt nähtäväksi riittääkö WCn oven siirto kauemmaksi vai siirretäänkö seinää se pari senttiä ja tehdään WCstä samantien hieman isompi? Tyhmäähän nyt parin sentin takia olisi luopua 50 syvästä tasosta. Vielä kun niitä seiniä on tuossa paperilla niin tavattoman helppo siirtää.

8f62708ec2bf84c8ec636f24e094312c

Pienoisena yllärinä tuli, että kodinkoneet hankitaan suoraan Kannustalojen kautta, meille kun oli sanottu, että koneet päätetään kalusteiden yhteydessä Topilla, mutta näin ei sitten ollutkaan. Vähän on jo pyöritelty ajatusta siitäkin, josko jätettäisiin kodinkoneet tai ainakin yhdistelmäuuni pois kodinkonetoimituksesta ja siis ostettaisiin ja asennettaisiin se ”itse”. Mutta sitä pitää vielä harkita. Eli aika vaiheessa vielä ollaan. Mutta jännityksellä odotetaan kuvia ja 3D piirroksia keittiöstä, WCstä ja kodinhoitohuoneesta! Ja ehkä vielä suuremmalla jännityksellä odotetaan muutostyöhintoja :)

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita