Kauppa käy ja asiat etenevät

Asuntomme on nyt myyty! Niin hyvin alkoivat palaset vain loksahtelemaan kohdilleen, ettei sitä viitsinyt alkaa enään kättä vääntämään muutamasta tuhannesta eurosta ostotarjouksen asunnostamme tehneen perheen kanssa. Vuokra-asunto meillä on jo katsottuna Söderkullan keskustassa, mikä on sinällään ihme kun koko Sipoossa on keskimäärin vuodenajasta riippumatta n. 8 kpl vapaata vuokra-asuntoja tarjolla. Tarjontaa on meinaan tässä jo vuoden verran aina tasaisin väliajoin tullut katseltua. Huikea valinnan vara!!  Asunto on vielä lähellä koulua ja tonttia, pööfekt.

Poikien koulunvaihto asiat on myös sovittu ja se sujui paljon jouhevammin, mitä osasin edes odottaa. Onneksi uudessa koulussa on tilaa! Poikien uudesta koulusta löytyy 3 rinnakkaista 5. luokkaan, joten pojat sitten Maxin sanoin: ”Vetävät vitosen loppuun” uudessa koulussa. Eniten huolestuttaa kuulemma pelaako kukaan uusi kaveri FIFAA… On mun lapsia ongelmilla rangaistu! Ihanan reippaita pikkumiehiä!! halipusi ja tuitui! Tässä uudesta koulusta pari kuvaa.

sipoonlahti-4 sipoonlahti-6

Tästä palapelistä puuttuivat vain talokaupat. Mutta nyt sekin puuttuva palanen on kohdallaan. Eilen illalla vahvistimme hyväksyvämme ostotarjouksen ja asuntokaupat tehdään piakkoin. Yksi etappi matkalla kohti Valoa on saavutettu ja seuraava vaihe elämässämme alkaa. Taitaa kyllä tulla tippa linssiin siinä vaiheessa kun pitää tämä KOTI lopullisesti jättää taakseen. Tänne jää ihania muistoja ja upeita naapureita. Mutta seuraavien pitkäaikaisten unelmien toteuttaminen ja tieto tulevasta toivottavasti auttaa eron haikeuden keskellä. Aikansa kutakin ja kutakin aikansa.

A rolling stone gathers no moss

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita