Keittiön materiaali valintoja

Tänään on tullut pohdittua keittiön materiaaleja. Mutta hankalaksi tämän pohdinnan tekee se ettei ole mitään käsitystä eri vaihtoehtojen hintaryhmistä, jos vaihdan keittiönkaapistojen ovet hintaryhmästä 4 yhdeksään, niin pomppuhan on aikamoinen, mutta mitä kummaa se hinnassa tekee? Ja näin kun yrittää pistää kasaan kokonaisbudjettia on tällainen arpominen aika turhauttavaa. Onneksi netistä nyt löytyy eri materiaaleille hintoja, että esim. keittiötason hintaeron voin nyt suurinpiirtein laskea, onko toivotussa muutoksessa hintaeroa jokunen satanen vai tuhansia euroja.

No tässä keittiöntaso tapauksessa pelkään, että mennään noihin tuhansiin :( Laminaatin tilalle olisin kovasti toivonut kvartsitasoa, mutta eri laskureilla laskettuna, voisi olettaa, että pelkän kvartsitason hinnaksi meidän keittiöön tulisi n. 3000-4000€, auts aika paljon! Vaikka juuri tuo keittiöntasomateriaali oli yksi niistä mihin oltiin päätetty satsata, mutta jos ja kun noita tuhansia alkaa jostain muualtakin rapisemaan niin sitten lompakkoon sattuu jo aika pahasti.

Mutta eipä tässä auta muu, kuin sopia Topikeittiöille treffejä, niin saisi jonkinmoisen hintahaarukan sille mitä tuo unelmakeittömme tulisi maksamaan, ja sitten pitää alkaa jostain tinkimään. Mistä? Sitä en osaa vielä sanoa. Harmittaa kyllä jo ihan etukäteen, vaikka tapanani ei olekaan murehtia asioista ennenkuin ne nenän eteen tupsahtavat, mutta tuo hinnan pompsahdus nyt on aika selkeästi ennustettavissa, ei tarvita Noora Karmaa siihen.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita