Kesäisiä piha näkymiä

Paljuterassilta

Kovin kesäisiä kuvia, jep. Tässä paljuterassin puolelta näkymiä kalliolle ja joitain kallion koloihin ja syvennyksiin tehtyjä istutuksia. Alla kuvassa jo kahden talven yli selvinneet Grönlanninhanhikit ihanana valkoisena kukkamerenä tai lampena enemmänkin. Taustalla ihana oma avokallio jäkälän ja sammalen peitossa. Näiden mäntyjen lomasta on ihana seurata iltaisin auringonlaskua, semi romangee, varsinki jos likoo paljussa siinä samalla. Sanoinko jo, ihanaa!

IMG_94479 IMG_94477

Ruukussa muualta kitkettyä Viiruhelpiä ja kallion kolossa punertaa jokin Ajuruoho, ei voi enää muistaa mitä kummaa ekana kesänä tuonne tuli istutettua. Tosi suloinen se on kukkiessaan.

IMG_93478  IMG_9475 32

Kuinka kummassa sitä tuonkin terassin reunan jaksoi joskus piipertää. Oon mä ollut aika mimmi!

IMG4_9474

The Silta

Tadaa!! Tavoite saavutettu, paljuterassilta etupihalle johtava ”Silta” on vihdoin reilun metrisen heinän reunustama ja aito rantafiilis on taattu. Kovasti nautin heinien heiluttelusta, harrastus se sekin, kun ne kahisevat niin ihanasti!

IMG_49482

Tässä vilaus toissa kesän projekteja, laatoitettu ”auringonotto landia”, muurin pätkä ja lisää terassia.
Nurmeltakin puuttuu vain Golf kärryt! Niin ja se aitakin.

IMG_9d485 3

Viiruhelpiin tulee todella söpöt pinkit kukinnotkin, jotka tässä ovat vasta aluillaan, mutta tylysti ne leikkailin poikki, koska en halua että tämä villisti leviävä ihanuus valloittaa tontin kokonaan. Keväällä jo rajailin näitäkin istutusaltaassa suodatinkankaalla niin, etteivät veisi kaikkea tilaa altaassa myös asustelevilta Lamohietakirsikoilta.

IMG_w9484

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita