Kivenpyörittäjien piha

IMG_4366
Jonkin verran tuota pengerrystä naapurin rajalle meille tulee, kuten kuva kertoo. Rajalle on jo kasattu isompia kiviä riviin, joihin saadaan sitten raja-aidan tolpat porailtua, mutta maatöiden jälkeen tuo maanpinta oli aika hassusti tasattu meidän pihalta ja jos sen olisimme jättäneet koskematta, olisi käyttökelpoisia neliöitä kadonnut pihalta roimasti. Eli jotain piti tehdä ja vaikka Mikko vähän mun uhitteluja käydä koko piha käsipelein läpi ensin ihmetteli, niin taisi ukko siitä innostua lopulta muakin enemmän. Komeat känsät ainakin sai käsiinsä!

IMG_4364  IMG_4362

Tässä ylhäällä näkyy jo joitain pienempiä kiviä isojen koloissa, mutta siitähän se mopo taas karkasi käsistä ja nyt pihamaa näyttää tuolta kuin alemmissa kuvissa. Metalliharavan kanssa nyt on kahteen kertaan käyty pintamaa läpi ja kaikki pienemmät ja isommatkin kivenmurikat ovat saaneet uuden loppusijoitus kohteen tuolta rajan pengerryksestä.

IMG_4359
IMG_4358
Vielä noita murikoita saa järjestellä ja maata tasoitella ( laskeskelin, että koko pihalle uppoaa vielä 24 tonnia maata täyttöihin), että saadaan pohjat siihen kuntoon, että nurmimullat voi levittää. Mutta yllättävän kivaa tuokin puuha on ollut! Nyt kun pihamaa on tasoitettu niin meillä on nyt taas uutta kalliota mikä pitäisi saada putsattua. Aiempaa kalliota putsailtiin niin antaumuksella, että nämä uudet paljaat kallioiset kohdat jäävät pakollakin pienemmälle huomiolle. Kunhan nuo pahimmat kivipöly läjät saisi putsailtua pois.

IMG_4353 IMG_4352 IMG_4351

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita