Kodinhoitohuoneen piirustuksia

Tässä hieman hahmotelmaa, miten olen ajatellut kodinhoitohuoneen kalustaa ja sisustaa. Se pytty sitten siirtyi sieltä pesuhuoneesta suihkun vierestä tänne kodinhoitohuoneen puolelle. Pytyn viereen tulee 600 syvä taso, jossa on upotettu valumarmori allas, peili ja tason alla pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Mä en oo oikein ikinä perustanut niistä pesutorneista. Nyt koneiden päälle jää mukavasti tilaa pyykkien viikkaukselle. Kokonaan integroitavat koneet olisivat toivelistalla, mutta kai sitä jostain on tinkittävä. Eli järki käteen, hö. Hyllyille varmaan tulee niin käyttöesineitä kuin jotain sisustuksellista tavaraa. Tosin oon tässä pohtinut lokeroitakin seinälle, että saa nähdä mihin päädyn. Jotain vihreää olisi kiva myös täällä pitää, vieressähän on sitten kokolasinen ovi ulos eli luonnonvaloa tilassa riittää.

Screen Shot 2015-01-23 at 10.15.02
Tasoa vastapäätä olevalle seinälle ajattelin ainakin pientä pukeutumistilaa penkkeineen ja vaate/pyyhetankoineen. Ja lisäsäilytystilaksi wc-paperirullille, pesuaineille jne. max 20cm syviä seinäkaappeja. Yksi kaappi näyttäisi ehkä vähän orvolta joten 2 tuntuu paremmalta ja kun sitä säilytystilaa ei ikinä ole liikaa niin 2 on enemmän kuin yksi. Materiaalia pöytätasolle ei olla vielä keksitty. Kaapisto lienee samaa sarjaa kuin keittiönkaapit. Väri valkoinen, mutta muuten kaikki on vielä ihan auki materiaalien ja värien suhteen.

Screen Shot 2015-01-23 at 10.15.12Screen Shot 2015-01-23 at 11.31.07

Kodinhoitohuoneen päätyyn jää vielä tekninen tila liukuovien taakse. Sinne ajattelin vielä mahduttaa ainakin pyykkikorin ja silityslaudan. Tässä vielä pohjakuva kodinhoitohuoneesta, pesuhuoneesta ja saunasta. Ulko-ovi aukeaa ilta-aurinkoon läntiselle terassille ja paljulandiaan.

Screen Shot 2015-01-20 at 17.27.41

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita