Kodinhoitohuoneen yksityiskohtia

Tässä nämä uudet julisteet nyt sitten ovat kodinhoitohuoneen seinää elävöittämässä. Ihan jebat itse tehdyiksi.

fullsizerender

Kodinhoitohuone on muutenkin saanut pitkän odottelun jälkeen uuden maalipinnan, kun se seinien edellinen harmaa ei miellyttänyt silmää sitten ollenkaan. Nyt on paljon raikkaampi fiilis koko tilassa vaikka seinien sävy muuttui vain hiukan.Yllä olevassa kuvassa seinä näyttää hurjan tummalta, mutta alemmissa kuvissa väri on lähempänä totuutta.


Seinälle ollaan uusien taulujen lisäksi saatu ripusteltua hylly, peili ja naulakko. Peilin kohdalta oli sitten valaisimen sähköpaikka jäänyt pois. Nice. Hirvee härdelli sähkökuvissa oli just siinä paikassa, mut ei sit ilmeisesti olla osattu niitä kuvia tarpeeksi tarkkaa syynätä suunnitteluvaiheessa ja jäänyt sitten seinävalaisimelle sähköt vetämättä. Mutta tää Ikean RANARP klipsuvalaisin toimii ihan kiitettävästi lähinnä tunnelmavalona jos keskiyöllä ei halua koko kattovalaisin arsenaalilla huonetta valaista. Kodinhoitohuoneen yleisvaloista löytyy kyllä juuri tästäkin syystä himmennin, mutta vieläkin hämyisempi tunnelma on välillä mukava.

fullsizerender5

Pakollinen paha kodinhoitohuoneessa on kissojen kissanhiekkalaatikko. Mutta hieman luovuutta käyttäen sekin voi olla ihan kivan näköinen. Me juuri päivitimme eläinkaupan versiot Ikean KUGGIS laatikoihin. Sopivan kokoiset ja korkuisetkin vielä kaupan päälle. Simppelin selkeät ja vielä valkoiset, nam. Ilman tota kantta tottakai :)Vanhaa tässä kodinhoitohuoneessa on tuo valkoinen pyörylä pyykkikori, joka peilin kautta pilkottaa. Ja tuossa altaan kulmalla tuo metallipyörylä on meidän pyykinpesukoneen sähköinen venttiili. Se on ollut kyllä hurjan kätevä, ei voi kuin suositella!

fullsizerender3

Uutena on vielä tulossa penkki Jotexilta, se jo tilattiin ja ihan kotiin asti saatiin, kunnes laatikkoa purettaessa sen uumenista paljastui turkoosi penkki, jep. Ja valkoinenhan me totta mooses tilattiin. Värisokeita varastomiehiä ilmeisesti ollut asialla eikun penkki palautukseen ja uutta odottelemaan, mikä on just kaikkein parhainta. Not. Mutta tällainen sen siis pitäisi olla:

 

Ehkä jotain pientä kivaa sisustussälää tänne vielä tulee, mutta nyt alkaa olla peruspalikat paikoillaan tässäkin huoneessa. Seuraavaksi tuunaus vuorossa on makuuhuone, siitä joskus myöhemmin lisää!

fullsizerender1fullsizerender2

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita