Kodinkonevalintoja: Bosch uuni ja keittotaso

Meistä kahdesta, kun toinen on aika nirppis noiden teknisten laitteistojen kanssa, niin näyttää siltä, että jätämmekin ainakin osan kodinkoneista pois Kannustalon toimituksesta ja hankimme ja asennamme ne itse.

Nyt olisi kuulemma jossain 20% ale, niin saisi ”niin halvalla”. Vilenin Sulo siis taitaa viikonloppuna eksyä kodinkoneostoksille ja hauskintahan ne on sitten tulevat 4kk säilöä jo nyt ihan liian pienessä vuokra-asunnossa. OMG, tosin niistä voi kuulemma rakentaa vaikka väliseinän. Ja niinhän saataisiin yksi lisähuone!! Upeeta mahtavaa. Vaihtoehtoisesti voidaan laittaa vaikka lapset nukkumaan jääkaappipakastimiin, jos sellaiset ostetaan jo nyt.

Ostoslistalla on ainakin:

Bosch HBC86K753S Yhdistelmäuuni, jossa mikrotoiminto

Kompakti yhdistelmämikroaaltouuni, jonka monipuolisilla toiminnoilla saa erinomaisen paistotuloksen helposti ja nopeasti. Uunin tilavuus: 42 l, Uunitoiminnot: ylä-alalämpö, kiertoilma, kiertoilmagrilli, mikroaallot, yhdistelmäkäyttö, alalämpö, intensiivipaisto, lämpimänäpito, esilämmitys, vario-grilli suurille määrille, vario-grilli pienille määrille, Invertteritekniikka – hellävarainen kuumennus, AutoPilot-ohjelmat – 70 automaattista ohjelmaa, 5 tehoa: 900 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W

71Ox0MqbtrL._SL1500_

Ecoclean: Itsepuhdistava pinnoite, jonka mikroskooppisen pienet keramiikkakuulat hajottavat rasvatahroja hapen ja kuumuuden avulla.
3D plus -kiertoilma takaa täydellisen lopputuloksen jakamalla lämmön tasaisesti kahdelle tasolle.
AutoPilot 7070: jokainen ateria valmistuu täydellisesti 70 esivalittavan automaattiohjelman ansiosta.
Uuniluukku on helppo avata ja sulkea.

61uIztwWF2L._SL1500_

Bosch Induktiokeittotaso, 80 cm
ComfortDesign PIN875N27E

FlexInduction-keittotaso, jonka muuntuva keittoalue helpottaa usean kattilan tai suurten keittoastioiden käyttöä. Induktio: nopea, tarkka paistotulos, helppo puhdistaa ja kuluttaa vähän energiaa.
PowerBoost: vapaasti valittavissa, oleva teho jopa 50 % nopeampaan ruoanvalmistukseen.
FlexInduction, joustavampaan ruoanlaittoon: kaksi erillistä keittoaluetta tai yksi suuri monipuolinen keittoalue
Paistosensori Plus: optimaalinen teho sensoriohjauksen ansiosta.

bosch_pin875n27e_szene

Screen Shot 2015-02-28 at 10.41.19

 

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita