Kuvia kuntaan

Tänään laittelin kuntaan kuvia Valosta, kun Mikko jostain sanoi lukeneensa, että piirustukset tulisi kunnalle näyttää vielä ennen talokauppojen sopimista. No mäpä sitten askartelin pohjasta ja julkisivu kuvasta hienon kollaasin kunnan lupa-arkkitehdille.

”Hyvältä näyttää”, mutta vielä tarvittiin asemapiirros ja luonnokset talousrakennuksesta. No onneksi näppäränä tyttönä, mulla oli jo jotain asemapiirroksen tapaista tehtynä, joten pienen muokkauksen jälkeen se ja autotallin kuvat lähtivät kuntaan ja saivat nekin positiivisen vastaanoton.

Väsäilin tässä juuri vielä autotallista oikeamman näköisen julkisivu kuvan. Tässä näitä tän päiväisiä kuvia muutenkin.

AT15_moderni_varitetty

AT15_moderni

 

Autotallia tuunaillaan vielä ainakin sen verran, että siirretään nuo tallin oikealla seinällä olevat korkeat ikkunat varaston puolelle ja varaston ikkunat taas autotalliin. Muutospohjakin mulla jossain on jo työnalla, mutta tässä valmistajan oma kuva autotallista. Aikamoinen möhkäle siitäkin tulee.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

 1. Howdy I am so glad I found your blog page, I really found you by mistake, while I was researching on Google for something
  else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks
  for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I
  also love the theme/design), I don’t have time
  to go through it all at the minute but I have bookmarked it and
  also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic work.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita