Kyllä ne on nopeita…

… noi Perustavan pojat! Juhannusviikolle oltiin perustusten valu Perustavan kanssa sovittu, mutta jo viime perjantaina oli tontille ilmestyneet ensimmäiset muotit! Ja tiistaina piti olla valu, mutta yllätys oli mitä suurin, kun maanantaina töiden jälkeen tontille mennessämme siellä olikin talon betoniperustukset pientä viimeistelyä vaille jo valettuina. Ihan uskomatonta!

IMG_3997 IMG_4039  IMG_3970 (1)
Tästä kuvasta jo hieman hahmottaa tulevan paljulandian kokoa – sokkelista > kallioon. Siitä tulee komee!!

IMG_4002 IMG_4043IMG_4032IMG_3988

Tältä tontilla näytti perjantaina

Jos hieman kelaa ajassa taaksepäin talopaketin valintaan, niin yksi Kannustalon valintaan vaikuttaneita seikkoja oli se, että heidän muuttovalmiiseen pakettiinsa kuuluivat myös Perustavan tekemät valusokkelit, eli perustusten hinta kuului pakettiin mukaan = helppo ja turvallinen ostaa. Rakennusaikaisista kustannusyllätyksistä, kun liikkuu niin paljon tarinoita, niin me ollaan näin keltanokkarakentajina koitettu pitää alkumetreiltä asti varsinkin nämä isommat kustannukset ruodussa.

IMG_4075IMG_4094IMG_4082

Tältä tontilla näytti maanantaina

Saimme myös joustavasti ja kustannustehokkaasti neuvoteltua Perustavan kanssa autotallin perustusten valamisen samanaikaisesti talon kanssa. Siellähän ne muotit sun muut ovat tontilla valmiina jokatapauksessa. Mutta kyllä tuo nopeus on meidät yllättänyt, vaikka ehdittiin naapurinkin perustusten tekoa jo ihmetellä, joka muuten tuli myös Perustavalta. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa autotallin muottien kasaaminen ja valut. Juhannusaatto aamuna pitäisi kaiken olla valmista, joten alle viikossa meillä on niin talon kuin autotallinkin valusokkelit valmiina, wau!

IMG_4096 IMG_4101IMG_4100IMG_4098

Tältä tontilla näytti tänään tiistaina

Valusokkelin olisimme ilman tätä Kannustalo kytköstäkin valinneet, koska se on ns. ”heti valmis”. Betonipinta on maalausta vaille valmis. Nopeaa ja kätevää, juuri meille sopivaa rakentamista :)

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita