Laattavalinnat, osa 2

Oho, tuli pieni mutka matkaan! Pesuhuoneen lattialaataksi valitsemamme Pukkilan Hieta -laatta oli päässyt loppumaan, eikä sitä ehdi tehtaalta tulemaan lisää ajoissa, jotta se olisi ehtinyt Valoon. Joten sitten pitikin keksiä sille jokin vaihtoehto. Kannustalolta oltiin mailitse laitettu muutama valokuva vaihtoehdoista meille, mutta eihän me niiden kuvien mukaan nyt voitu päätöstä tehdä, joten oli päästävä ihan luonnossa katsastamaan laattavaihtoehtoja tuon ison seinälaatan väripariksi.

IMG_1329

Kuvissa siis pesuhuoneen isot seinälaatat: harmaa tulee pelkästään suihkuseinälle ja mattavalkoinen mitallistettu laatta muille seinille. Lattialaataksi valikoitui seinälaattaa hieman tummemman harmaa ARC Grafite -laatta, jossa oli harmaan sävy hyvin lähellä seinän väriä vain aavistuksen tummempana.

IMG_1330

Hyvältähän ne yhdessä näyttävät. Saumalaastin väriä kanssa pähkäiltiin ja tummille laatoille tulee nyt tummanharmaa sauma myös seinälle, valkoinen laatta saumataan tottakai valkoisella. Kodinhoitohuoneeseen tuleekin sitten tuo harmaa iso laatta lattialle! Ja seinät maalataan saman sävyisiksi, siis ei valkoista seinille mihinkään KHHn puolelle! Aikamoista.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita