Laattoja ja harmaan sävyjä

Kovasti on ehditty jo ajattelemaan ja suunnittelemaan ja jopa päättämään monen monituisista yksityiskohdista, mutta laatoitukseen liittyvät asiat ovat meillä vielä ihan retuperällä. Ainoa päätös mitä on tehty on se ettemme enää kolmatta kertaa valitse samanlaista tummanharmaata lattialaattaa, minkä olemme näihin kahteen aiempaan kotiin valinneet. Olkoonkin väri kuinka käytännöllinen ja kaunis tahansa, mutta nyt on aika tehdä muutoksia. Koko valkoinen pesuhuone olisi ihanan valoisa, mutta ei ehkä kuitenkaan. No valkoista joo, mustaakin, ehkä ja harmaat kaikki sävyt kävisivät.

0328110

Tällä hetkellä siellä suosikkien kärkipäässä on jokin tuollainen hieman betonimainen laattapinta ja kivointahan olisi jos samaa laattaa saisi useammassa eri koossa, jolloin KHHssa voisi käyttää isompaa laattaa ja siirryttäessä pesuhuoneen ja saunan puolella laattakoko voisi pienentyä. Kannustalojen laattojen valmistaja on Pukkila ja joltain rautakauppa reissulta löydettinkin Pukkilan tiiliskiven paksuinen kuvasto, mutta se on tullut vain pikaisesti selattua läpi. Ehkä noita laattoja pitäisi lähteä katsomaan luonnossa. Jos siitä sitten alkaisi jokin suunta löytymään. Laattavalmistajaa ei haluaisi lähteä vaihtamaan, koska Pukkila on Suomen ainoa keraamisia laattoja valmistava yritys. Kotimaisuus kunniaan, joten toivotaan, että heidän mallistoistaan löytyisi Valoon sopivat laatat.

0328111   0328151

Kuvan laatat Pukkilan Barc. Laatat ovat lasitettuja lattialaattoja ja niitä on saatavana kolmessa eri värissä grey, anthracite ja black koossa 30×60 ja 60×60 cm.

 

Screen Shot 2015-02-20 at 19.21.33

Screen Shot 2015-02-20 at 19.24.04

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita