Liesituuletin

Liesituulettimenkin valinta voi olla hankalaa! Vaihtoehtoja tuntuu olevan vaikka kuinka vaikkemme ole juuri muualta liesituulettimia edes katsoneet kuin Lapetekilta. Alla joitain Lapetekin liesituuletin malleja. Tällä hetkellä suosikkimme on Lapetekin Luxor 900, jonka kuva on alla. Mikko haaveilee 80 senttisestä liedestä, joten liesituulettimeltakin vaaditaan kokoa. Tosin nytkin meillä on 90 leveä tuuletin vaikka liesi onkin perus 60 leveä.

5096

Tähän tuulettimeen olemme tällähetkellä päätyneet ajattoman muotoilun vuoksi, lisäksi pidämme lipallisista liesituuletin malleista noin ylipäätään ja tuo etureunan valkoinen valolista taas tuo tuulettimeen mukavasti modernia ilmettä. Oliko hienosti sanottu? Mutta tästä tykätään.

Nämä Falmecin Mira-V tuulettimet ovat yksinkertaisen tyylikkäät ja ne saa niin seinä- kuin saarekemalleina ja vielä valkoisenakin. Olen aina pitänyt enemmän kulmikkaista muodoista, joten tämä malli on oikein oman maun mukainen. Lapetek on muuten Falmecin liesituulettimien maahantuoja, täältä löytyy heidän 2014 kuvastonsa ja paljon upeita tuulettimia monenlaisiin makuihin. Vieläköhän sitä oma mieli ehtii muuttumaan mallin suhteen?

Foto-6_img595x595

Ja voiko ollakkaan tämän modernimpaa liesituuletinta, vau. Tällainen FALMEC DOWNDRAFT 90 pöytätuuletin olisi hieno JOS liesi tulisi saarekkeelle. Tässä koko keittiössä on upeaa tuo metallisuus ja LED valaisu tason alla, huomasitkos?

11895-okap_down_draft_falmec

Tässä vielä jokunen valkoinen tuuletinmalli. Vasemmalta oikealle: Falmecin Mira-V, Quasar 90 ja kattotuuletin Eclisse 120 (kattotuulettimet toimivat kaukosäätimellä, how cool is that!) Lisätietoja näistä ja lisää malleja: www.lapetek.fi ja www.falmec.fi

801017801063 801256

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita