Lisää kuvia tehtaalta!

Hihhei! Taas tuli kuvia Kannustalon tehtaalta meidän rakenteilla olevasta kodista. Hyvältä näyttää!

P6160002

Kuvassa näkymä Maxin makuuhuoneesta eteiseen, jossa sähkökaapin takaa löytyy WC ja sen oikealla puolella on oviaukko sitten Tomasin makuuhuoneeseen. Tuohon oven viereiseen nurkkaan tullee sänky, niin se nurkka on ainakin mitoitettu.

P6160003

Tässä näkymä kodinhoitohuoneen ulko-ovelta. Päätyyn tulee tekninentila liuku-ovien taakse ja tuosta etualalta vasemmalta mennään pesuhuoneeseen/saunaan ja taaempaa oikealta olohuone/ruokailutilaan. Tuolla oikealla seinustalla on sitten se unidrain joka jää piiloon. Ja pesuhuoneeseen tulee sitten ihan tavis lattiakaivo, onko järkee vai ei?

P6160004

Tässä pesuhuoneen ovelta näkymää pesuhuoneesta saunaan.Tuohon suihkuseinälle tulee sama harmaa laatta, mitä jo näkyi kodinhoitohuoneen lattialla.

P6160005

Tässä sitten on The Pötkylä! Aikalailla keittiön kohdilta kuvattuna. Ensimmäisen ikkunakolmikon kohdille tulee ruokailutila ja perälle olohuone, josta sitten pariovista pääsee meidän makuuhuoneeseen. Ikkunathan Valoon on otettu Lato mallista. Valossa olisi ollut matalammat ikkunat, mutta me ollaan aina tykätty Ladon maasta alkavista ikkunoista ja todella hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa!

P6160006

Tässä vielä pötkylä toisesta suunnasta. Tuon perällä näkyvän yksittäisen ikkunan ja ikkunarivistön väliin tulee saareke/niemeke ja tästä suunnasta katsoen perälle tulee siis keittiö.

P6160007

Viimeisenä kuvana meidän makuuhuone. Isompi ikkuna aukeaa pihalle etelään ja pienempi ikkuna pihalle autotalliin päin. Voi sitten jokusen vuoden kuluttua äiti ikkunasta kurkistella, koska se nuoriso suvaitsee yöjuoksuiltaan kotiutua :) Kuvan aivan oikeassa laidassa näkyy vielä oviaukko, johon tulee sitten vielä makuuhuoneesta kulku katetulle terassille…. aaah. Olo on taas kuin pienellä tytöllä jouluaattona!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita