Looker

Meillä on ollut jonkin aikaa hakusessa valaisimet meidän sängyn päätyyn. Ja jostain toi Mikko oli löytänyt tällaisen vaihtoehdon mihin ihastuin heti! Valaisin sopii meidän värimaailmaan täydellisesti ja vielä kun siinä on ihan aitoa massiivipuuta, mikä nyt on jostain syystä mulle In, niin täähän on ihan WINNER!
79b97955b8731b521a435e9c32b1911f_XL
Ajeltiin tuossa yx viikonloppu Tuusulan MS-valaistus liikkeeseen, kun googlauksen perusteella heiltä piti valaisin löytyä. Hintaa ei oltu onnistustu mistään valaisimelle netistä löytämään ja ajomatkalla mietinkin kuinka hurjasti se voisi maksaa ja päätin, että 150€ olisi mulle se yläraja.

Livenä lamppua ei löytynyt, mutta hinta saatiin…. 149€. Ei oo totta! No kävipä sitte niin, että tätä juttua kirjotellessani Googlailin lamppua uudemman kerran ja satuin eksymään de-sign.fi sivuille, josta ko. valaisin löytyi 99,90€ hintaan! Eli ihan loistava alennus siis :) Lookerhan lähti sitten samantien tilaukseen ja jäi MS-valaistus nyt nuolemaan näppejään. Mitä tästä opimme? Googlaa ja googlaa ja vielä kerran googlaa, ikinä ei voi tietää, mistä löytää paremman hinnan!

LOOKER

”LOOKER is an exceptional study lamp it can be ea­sily adjusted in the position which pleases you most. Designed by Santiago Sevillano, it provides a light that accompanies us its cosy safe presence will make your home a special place. Refreshingly young with a de­sign that combines metal with touches of colour, it evokes a Nordic setting with its wood finish, perfectly adapted for study areas or to provide a bright presence as a decorative point. It houses low energy light (E27). Its finishes in the metal version combine the white co­lour with pistachio or strawberry finishes. The natural wood version with lovely white finishes will also im­press you. Make room for a new light in your favourite space…LOOKER has arrived.”

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita