Maalari maalaa taloa, harmaata ja harmaampaa

Tämmönen design helmi rakennetiin Mikon kanssa rima-aitojen maalaustasoksi. Hoksattiin tuossa, että noita rima-aitoja olisi ehkä kätevämpää maalata ennenkuin ne ehditään asentamaan paikoilleen ja pitihän sitä heti jokin maalausteline sitä varten rakennella. Onneksi tuota turhaa puutavaraa riittää, saatiin ihan tällainen ”linjasto” niistä kasattua.

IMG_4913  IMG_4914 (1) IMG_4916  IMG_4924IMG_4921  IMG_4925

Ja hyvinhän se toimi yhtä kun maalaa, toinen pala ehtii kuivahtaa sillä aikaa, sitten kääntö, maalaus ja vaihto, pala pinkkaan ja uutta tilalle. Ihan kivaa hommaa, mutta aika puuduttavaa pidemmän päälle. Varsinkin kun tuon ekan maalikerroksen jälkeen pinta näyttää aika suttuiselta, mutta ehkäpä toisen maalikerroksen myötä tulee tasainen väri.

IMG_4893

Mikko jatkoi viikonlopun aikana autotallin maalausta. Nyt on kaikki seinät maalattu kahteen kertaan vaaleanharmaalla ja tänään päästiin jo testailemaan miltä tuo tummanharmaa näyttää räustäslaudoissa ja räystään alla. Tummanharmaa tuo mukavasti kontrastia ja jytyä tuohon väritykseen, mutta kumpikaan meistä ei kovin innoissaan odota noita ”korkeanpaikan maalauksia”. Mä varasin tänään talosta kaikkia alle 2 metrin menevän itselleni maalattaviksi. En ihan äkkiä suostu tuolla 6 metrissä tikkailla keikkumaan.

IMG_4926  IMG_4928

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita