Meidän keittiö – detaljeja

Jokunen esine on jo löytänyt keittiössä paikkansa, vaikka hurjan paljon tavaroita vielä muuton jäljiltä onkin niillä ”samoilla sijoillaan”. Pitäisi se ”joku sopiva väli” vain löytää ja järjestellä astiat, kipot ja kupit niin, ettei niitä tarvitsisi aina kaivaa kissojen ja koirien kanssa.

IMG_6182

Kauhoilla ja kapustoilla on joskus Nudgesta hankittu bambuinen kippo kotinaan. Lammas, possu, lehmä -leikkuulauta on meillä enemmänkin tauluna. Se taasen on Designtorget löytö. Samalla printillä meillä on myös keittiöpyyhe, jossain?

IMG_6181IMG_6183

Tuo köysirenkulla varustettu leikkuulauta on tosi söpö, mutta käytössä suhteellisen ärsyttävä, se lautahan keikkuu, kun sillä leikkaa jotain! No, kaikkea ei voi saada. Ei aina voi olla söpö JA käytännöllinen!

IMG_6173

Timjami puska kaffemasiinan päällä ei ole kovinkaan harkittu sisustus yksityiskohta, se vaan sattui siinä jonkin aikaa majailemaan. Kuvassa pilkahtaa nojallaan oleva Dry Thingsin ”Herbs” taulu, joka on sittemmin kehystetty ja ripustettu seinälle. Ensi kerralla keittiöstä hieman laajemmalla otteella kuvia. Ja ehkä vois tuohon stailaukseenkin panostaa ja jättää noi pullapussukat pois kuvista :)

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita