Minä pieni viherpiipertäjä

IMG_5529

Eipä tuo terassi rakennelma ollut vielä edes kovin pitkällä, kun piti päästä johonkin kohdin edes tekemään ns. valmista. Ihan ensin shoppailin muistaakseni K-Raudasta hieman kärsineen oloisia Patjarikon ALE taimia (kukkien väri jää yllätykseksi, kun niitä ei ollut) ja istutin ne kallion koloseen terassin viereen. Ne on tässä alla olevassa kuvassa.

IMG_5525

Sitten joku toinen kerta shoppailin Plantagenista ihan summamutikassa kivan näköisiä pieniä Grönlanninhanhikin taimia, niihin kun tulee sitten valkoisia kukkia (which is nice) joskus ehkä kenties, ellen nyt ennen ensi kesää ja talven aikana onnistu niitä tappamaan.

IMG_5524

Honkkarista löytyi vielä kivoja harmaita koristekiviä 10kg vitosella, nekin alennuksella! Kiviä noiden istutusten peitoksi ja muuten vaan kallion koloja täyttämään meni 3 pussia eli sen 30 kilon verran, joten laskeskelin että tää koko viherpiipärtämisprojekti kaikkine materiaaleineen kustansi alle 50€. Sanoisin, että tuolla rahalla ihan kivan näköistä ja jos menee istutukset mönkään eli kasvit ei viihdykkään tuolla kalliolla, niin ei tuo ole niin kova taloudellinen isku.

IMG_5522 IMG_5520

Kallion koloja ja syvänteitä vielä riittää, mutta katsotaan niitä sitten ensi keväänä, mitä sinne kenties istuttelisi. Siihen mennessä selviää miten nämäkin pikkutaimet talvehtivat. Mutta hurjan kivaa tuo viherpiipertäminen oli ja aika tervetullutta vaihtelua tuohon fyysisesti rankempaan terassin rakenteluun.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita