Mitäs meillä?

Kiireitä on piisannut kaikilla rintamilla sen verran, että blogi on joutunut kokemaan pienen välikuoleman. Mutta kaikenlaista on silti ehtinyt viime aikoina tapahtumaan!

– Uusi sohvaryhmä on löytänyt tiensä vihdoin kotiin! Ja nyt kun sohvat ovat jälleen valkoiset on olo kieltämättä paljon kotoisampi, ne on vaan niin meidän näköiset.
– Olen hankkinut ihanan harmaan lampaantaljan. Johon toinen kissamme Veikko hienosti maastoutuu.
– Looker lamputkin tulivat, nyt vain mietitään niiden asennusta, eli käyttöönotossa vielä kestää.
– Poikien taulut on tulostettu ja kehystys operaatio odottaa seuraavaksi. Poikien huoneita onkin viime viikot tyhjennetty ”muutonjälkeis” romuista ja nekin odottavat ihanassa sekamelskassa keskellä eteistä, että joku kantaisi ne varastoon.

Kaikista näistä uusista ihanuuksista on luvassa kuvia, kunhan saamme a) kannettua vanhan sohva järkäleen varastoon b) lamput on asennettu ja c) taulut kehystetty.

Naapurissa alettiin eilen kaatamaan puita tontilta ja allekirjoitimme naapurin kuulemispaperitkin siinä samalla. Meillä elettiin myös tasan vuosi sitten samaisissa puiden kaato puuhissa. Hurjan nopeasti aika menee! Ensi kesänä naapurissa vasta raksaillaan ja meillä puuhaillaan autotallin sisätöissä ja pihamaata mylläillen. Mutta tosi hauskaa, kun alkaa lähiympäristökin meidän ekana ehtineiden ympärille pikkuhiljaa rakentumaan!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita