Oma maa mansikka

Tuntuu ihan uskomattomalta ajatella, että me omistamme tänä keväänä oman palan maata. Kauppoja on alustavasti kaavailtu maaliskuun alkupuolelle samaan aikaan muutaman tulevan naapurin kanssa. Meidän kun pitää tontti omistaa, jotta rakennuslupaan saadaan sitten lopulliset leimat ja tontille voi lähteä henkseleitä paukuttelemaan maanomistajan elkein.

kalliolle

Rakennuslupaa ei vielä pariin viikkoon ainakaan päästä hakemaan, koska kuvat pitää vielä käydä Kannustalon edustajan kanssa läpi ja meillä on treffit vasta ensi maanantaille. Sitten korjauksia vielä piirrellään kuviin tehtaalla uusiksi. Pahin moka oli 6 metrin välimatka autotallin ja talon välillä, kun se minimissään voi olla 4 metriä ja tietty sen pitää se 4 metriä olla, jotta se paljulandian terassi mahtuu sinne talon länsipäätyyn.

kuvat

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

  1. Täällä samat fiilikset! Odotan jo kevättä, kun lumi sulaa ja tontti saadaan virallisesti meille ja pääsee omalle ”pihalle” tallustelemaan :) Onko teillä kaikki ikkunat lattiasta alkavia? Näyttäisi siltä ainakin. Meille tulossa myös niin :)

    • Kaikissa makkareissa, olkkari-keittiö pötkylässä ja vaatehuoneessa on kaikki ikkunat lattiasta alkavia, taitaa joku jalkalista just alle mahtua. Kodinhoitohuoneeseen tulee kokolasinen ovi, joten sekin on kuin ikkuna. Wcssä, saunassa ja pesuhuoneessa on sitten pienemmät ikkunat. Valo tulee varmasti kylpemään valossa :) Alas asti tulevat ikkunat olivat meillä myös toivelistalla ja teimme ikkunamuutokset Kannustalon Ladon mukaan, joka on myös pitkäaikainen suosikki talomallimme.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita