Paljun huoltoluukku

Paljulandia on vielä hieman kesken. Päädystä puuttuu rima-aita, portaat ja kannen ja terassin päädyn viimeistely. Niin ja joku kansikin pitäisi paljulle askarrella, sitä kun ei ostettu paljun mukana. Droppiin saisi kyllä omankin lämpökannen, mutta ajateltiin tehdä sellainen itse tai itseasiassa varmaankin kaksi. Kesäksi kevyt purjekankainen suoja roskilta (havun neulasia on ollut ihan riittämiin) ja talveksi jyhkeämpi kansi, mikä pitää lämmön sisällä ja lumet ulkona.

IMG_6094

Apupoika eli isäni ideoi terassin päätylaudoituksiin luukun, josta pääsee terassin ja paljun alle.
Kunhan saadaan sähkäri hommiin ja pihan sähköasiat kuntoon, niin meillä on vielä paljun suodatin odottamassa asennusta ja se tullee aikalailla tuohon luukun kohdille paljun alle, kätsää!

IMG_6091  IMG_6083

Ihan itse sitten asensin nuo saranat :) Kiva pikku homma ja simppeli aseistus. Ja näyttääpä siltä ettei luukku tarvitse mitään säppeäkään, kun se pysyy ihan itsestäänkin oikealla hollilla kiinni ollessaan.

IMG_6082

Tässä näkyy kuinka hirveän lähelle kalliota kamiina lopulta asennettiin, yhtään ei olisi lähemmäs päästy. Kamiinan etujalkojen alla on pari betonilaattaa, loppu onkin terassin alla murskeen päällä. Kamiinan pinta ei paljoa kuumene lämmittäessä, koska vesi kiertää heti tuossa ulkopinnalla, niin uskallettiin tuo verhoilu tehdä noinkin lähelle kamiinan pintaa.

IMG_6078
Semmonen huoltoluukku se!

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita