Pankissa

Tänään käytiin taas pankissa. Nyt kirjoiteltiin pankissakin läjä nimmareita papereihin. Tehtiin lainapaperit ensimmäisestä ns. “Tonttilainasta”, josta nostettiin samantien ensimmäinen erä Kannustalon ensimmäistä maksuerää varten. Loput lainasta nostetaan sitten kun on tontin oston aika. Näillä näkymin ajoitus osunee helmi-maaliskuun vaihteeseen.

Kannustalolta saanemme piirustukset tammikuun puolivälissä ja mahdollisimman pian on tarkoitus lähteä rakennuslupaa hakemaan. Rakennuslupahakemuksen käsittely kestää n. kaksi kuukautta ja jotta saamme papereihin leimat, niin silloin pitää tontin olla oma. Eli tuon 2 kk käsittelyajan aikana olisi tarkoitus tontti omaksi ostaa.

Huhti-toukokuussa varmaankin aloitetaan itse työt tontilla. Puita on kaadettava ja alettava raivaus- ja louhintatyöt. Mä tässä haaveilen, että lunta tulisi lähipäivinä oikein kunnolla niin voisi mennä tontille tamppaamaan talon paikan. Aika hyvä idea, vai mitä? Heh, pohjapiirros lumeen, mittanauha kourassa ja lapset kävelemään suoraa viivaa.. jeps!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita