Pengerryksiä, pöh!

Tontilla taas piipahdettiin, ups, tuntihan siellä taisi hurahtaa, kun jäätiin maatyöfirman hemmon kanssa turisemaan ja puheeksi tulikin tontin kaadot ja pengerrykset. Missä riittääkin sitten pähkäiltävää. Talo tuntuu nousevan ihan omiin korkeuksiinsa aina vaan ylemmäksi, suht tasaiseksi luulemallani tontilla. No, järvinäköalat vaan paranevat, mutta muu piha jääkin sitten sen verran alemmaksi, että jonkin sortin porrastuksia pitäisi kehitellä. Autotallikin jää selkeästi alemmalle tasolle talosta, mikä nyt hieman aiheuttaa päänvaivaa, kun talon ja autotallin välille tulee kulku takapihalle. Juuri kun olin niin tyytyväinen viimeisimpään pihasuunnitelmaani, niin pitää miettiä kaikki uudestaan. Ja voipi olla, ettei kesäkeittiötä voikaan tuonne nurkkaan rakentaa, siellä kun on tontin suurimmat korkeuserot. Pöh! Naapurin rajalle kunta sallii max. 50cm pengerryksen, auttaahan se vähän, mutta metri olisi jo paljon kivempi!

No mutta mäpä Neiti Näpsänä piirtelin vähemmän kauniit ehdotelmat omista ajatuksista, miten kaatoja ja pengerryksiä pihalle voisi tehdä. Tässä nämä uunituoreet luonnokset.

Screen Shot 2015-04-14 at 22.59.31Screen Shot 2015-04-14 at 22.59.10

Saa nähdä mitä esim. noista istutusaltaista sanotaan? Sokkelin vierelle tulisi pelkkää kiveä (40cm), eli ei multaa tai istutuksia. Noilla altailla saisi isommat korkeuserot hienosti naamioitua piiloon. Peukut pystyyn!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita