Piha ennen (- Jälkeen)

Voihan… kesä näyttää pian vetelevän viimeisiään enkä ole ainuttakaan kunnon puutarhajuttua ehtinyt vielä tehdä. Kuvia vehreydestä pitäisi jostain vielä löytää lisää, niitä on kyllä otettu, mutta tässä kokoelma ennen-kuvia pihalta:

IMG_7591

Joka ikinen kivi joita tuossa tontin rajamailla näkyy on pikkukätösin sinne pyöritelty. Tässä kuvassa on aloitettu kottikärry kuormien kuskailu nurmikon perustusta varten. Tuo kivisempi maa on kukkapenkin pohjaa ja kuvassa olevaan kuoppaan, josta kaivettiin iso kivi pois, istutettiin kirsikkapuu.

IMG_7593

Tässä tämä pikkuinen kirsikka. Oksat ovat kesän aikana kasvaneet metrin verran. Pari pikkukirsikkaa alkukesästä bongasin, mutta satoa ei silti vielä tullut. Valkea kuulas teki YHDEN omenan :)

IMG_7600IMG_7601

Nurmikkojyrä asemissa. Kuva on autotallin vierustalta, jyrän oikealla puolella on kuoppa, johon tammi istutettiin ja isojen kivien taakse taasen tuli pensasaita, joka on kyllä kasvanut ihan hurjasti yhdessä kesässä.

IMG_7622

Tässä alkaa jo piha hieman hahmottumaan vaikka kaikki onkin vielä mullalla.

IMG_7621IMG_7626IMG_7632 IMG_7633

Ensimmäisen kuvan oikean puolimmainen kivi on Stonehengen korkein kivi. Sinne se ja kaverit jäivät piiloon. Pari irto murikkaa nostettiin siihen vierelle ettei jää yksinäinen olo isolle kivelle.

IMG_7624

Tässä se ”one and only” oikea Ennen -kuva. Tällaista se maa pihalla oli ja on vielä osittain. Metsän pohjaa, kiviä, hiekkaa, oksia ja juurakoita.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita