”Pohja, assari ja julkkarit”

Elipä siis pohjapiirros, asemapiirros ja julkisivukuvat tulivat tällä viikolla Kannustalolta. Räpsin parit kuvat heti muistoksi. Nyt kuviin on jo piirrelty muutamat muutokset ja ne on käyty vastaavanmestarin ja rakennusvalvonnan kanssa läpi. Heti maanantaina käydään ne vielä meidän Kannustalon edustajan kanssa läpi ja sitten ne voidaankin toimittaa takaisin tehtaalle.

kuvia3

Muutoksina kuviin merkittiin mm. ettei KHHsta tule portaita pihalle, ne olivat sinne jostain tyhjästä ilmestyneet. Meille ei tule myöskään takkaa, pelkkä hormivaraus, joten tulisijakin sai ruksin päälleen. Kalusteita ei ole vielä päätetty, joten ne on nyt kuvissa jotkut vakiot. Muutoksina tullaan etelän puoleiselle katolle asentamaan lumiesteet koko matkalle, eikä vain portaiden kohdalle ja kattotikkaat kiinnitetään vielä ylhäältä kunnolla kattoon, ihan turvallisuussyistä. Asemapiirroksessa oli itse talo sijoitettu väärin, 2 metriä liikaa länteen, hups. Eli se siirtyy vielä 2 metriä lähemmäksi autotallia. Maalämpökaivon paikkaa vielä mittailtiin ja rakennusvalvonta pyysi meitä vielä merkitsemään sen etäisyydet rajoista kuviin. Näillä näkymin kaivo tulee jäämään länsiterassin alle.

kuvia4

Julkisivuun olen tyytyväinen, varsinkin nuo kadunpuoleiset ikkunat ovat kivat. Ihmettelin Taasjärvi II alueella yhtä taloa, kun siinä ei ollut ainuttakaan ikkunaa kadun suuntaan. Tulisin itse varmaan ihan vainoharhaiseksi, jos ei pihalle pääsisi jostain kurkkaamaan, tiedä mitä rosvoja siellä öisin hiippailee :) Mutta kaikenkaikkiaan ollaan oikein tyytyväisiä suunnitelmiin ja pakkohan se on ollakkin, kun on itse ”kaiken” suunnitellut!

kuvia2kuvia1

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita