Pollarit syynissä

pollarivalaisin_lynx_ii_70x120x650_mm_led_1x5w_400lm_3000k_tummanharmaa             PH163219316_1-1        Philips-Ledino-Outdoor-LED-Wegbeleuchtung-Anthrazit_b-e1384843795115philips_hedgerow_168179316_ledino_outdoor

pollarivalaisin_lynx_2_ulkona

Mitäs sitä pihasuunnittelija tällaisina päivinä muuta tekisikään, kuin etsisi ja ihmettelisi millaisilla valaisimilla ensi syksynä voitaisiin pimeälle pihalle tuoda valoa. Valon tarve tulee pienenemään kunhan saadaan kadulle valaisimet, yksi kunnan valaisinpylväs tulee vielä ihan tonttimme nurkalle. Mutta on ollut kuitenkin hyvinkin paljastavaa nähdä, tai lähinnä olla näkemättä, kuinka pimeää pihalla voi ollakaan ja missä kohdissa valaisimista saisi irti parhaimman hyödyn.

modern-outdoor-lighting-ideas-LED-lighting-garden-path-lighting Modern-Outdoor-Lighting-by-Delta-Light-Photo-4 Modern-Outdoor-Lighting-by-Delta-Light-Photo-1  Modern-Outdoor-Lighting-2 Modern-Outdoor-Lighting-by-Delta-Light-Photo-2

Näin pikaisesti asiaan perehtyneenä (Voiko mihinkään perehtyä pikaisesti?) on ollut hieman huolestuttavaa huomata kuinka perinteisiä ulkovalaisimet ovat ja kuinka hurjia hintaeroja voi valaisimissa olla: alle sadasta eurosta reiluun puoleentoista tuhanteen. Pylväsvalaisimia elipä pollareita ei nyt hirveän montaa pihalle tarvita, 3-5 kpl kaiken kaikkiaan. Mutta voisinpa veikata ettemme yli 200€ tsipale tule noista maksamaan, se puuhatonni saa luvan riittää koko hoitoon!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

  1. Samanmoisia mietteitä, tosin itse ajateltiin jättää tilaus keväälle. Pitää päästä tarkastelemaan pihaa kun tilanne raksalla rauhoittuu. Mutta kauniita kuvia olit löytänyt! Itseäni viehättää myös tuollaiset alaspäinsuuntaavat valot. Ja kulmikkaat, tottakai!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita