Projektina: Talousrakennus

Meillä on Mikon kanssa näitä ”omia” projekteja täällä työmaalla. Mikko haluaa maalata talon edes sen kerran ennenkuin jatkaa autotallin raksailun kanssa ja mulla taas on omana prioriteettina tuo paljulandia -terassin tekeminen.

Mutta silti on saatu tai lähinnä Mikko on saanut tuota talousrakennustakin hitaasti mutta varmasti vietyä eteenpäin tässä kaiken muun lisäksi! Varsinkin varaston puolelta talousrakennus on jo paremmassa jamassa. Kipsilevyt on saumattu ja hiottu, mutta autotallin puolelta on vielä saumaukset ja pakkeloinnit tekemättä. Ja se taitaa olla mun hommia. Mikko taasen saa valmistella lattiaa valua varten ja laitella kattoon tuulenohjaimet (Tuulenohjaimet varmistavat että tuuli ei pääse vaikuttamaan puhallusvillaan), harvalaudoituksen ja höyrysulut. Niin on sitten nekin valmiina, kun joskus sitä ekovillaa yläpohjaan eristeeksi puhallellaan.

IMG_5500

Tuon katon eristyksen kanssa olen sitäkin miettinyt, kun meillä autotallin tarviketoimitukseen kuuluu 30 cm puhallusvillat yläpohjaan, että pitäisikö sitä vielä hankkia lisää ja puhaltaa samantien se 40 cm? Tai laittaa vielä lisäksi mineraalivilla kerros, meillä on niitäkin ylimääräisenä, jostain jääneenä jonkin verran.. Ei kai se lisäeristys ainakaan haitaksi olisi? Nääkin ois kiva tehdä ennen talvea.. nämäkin.

IMG_5492

Seinän vierustalta pitää nuo kaikki ylimääräiset styroxit sahata irti (on kuulemma pirullista hommaa), ja laittaa vielä toinen kerros styroxia eristeeksi lattiavalun alle. Tästä projektista lisää myöhemmin!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita