Puumaluola alkaa hahmottumaan

Hihii! Sain kasailtua parit Ikean Billyt puumaluolaan vaate/kenkähyllyiksi ja kun alunperin WChen hankittu matto löysikin paikkansa puumaluolan lattialta, niin alkaa paikat olemaan valmiina vastaanottamaan noin ”parikymmentä” jätesäkillistä sekalaista vaatetta. Pieni homma edessä järjestellä vaatteet, pyykätä (kunhan pesukone saadaan muutettua) ja viikailla tuonne hylleille. Toivottavasti löytyisi jotain kivaa päällepantavaa, minkä olemassa olon on jo unohtanut. Nämä raksavehkeet alkaa jo tympimään. Hienon kokoelman vaatteita olen kyllä onnistunut tuhrimaan maalilla ja millä lie.

Kengät

Kenkien metsästys onkin jännää, koska edellisen muuton jälkeen en ole juuri kesäkenkiä nähnyt. Parit onneksi vahingossa löysin, joten ei ole tarvinnut talvikengissä koko kesää kulkea. Mutta enhän mä edes muista milllaisia kenkiä mulla pitäisi olla, tai kuinka monta paria lenkkareitakin vielä löytyy? Aika jännää. Ja parasta on saada ne yhteen paikkaan esille, siististi, eikä mihinkään randomiin kenkävuoreen, missä se parin toinen puolisko on aina kateissa. Poikain ja miesten kengät olen ajatellut jemmailla eteisen kaappiin ulos vedettäviin lankakoreihin.

Screen Shot 2015-07-27 at 21.36.01 Screen Shot 2015-07-27 at 21.34.44 Screen Shot 2015-07-27 at 21.34.07

Säilytysratkaisu pohdintaa

Vielä pitäisi päättää millaisen vaatesäilytyssysteemin tuohon puumiksen päätyyn keksisi. Tällä hetkellä ehkä voitolla on oveton Ikean PAX 75cm leveä runko, mihin saisi sitten valkkailla paremmin noita sisusteita ja lisävarusteita. Housuteline, sellaista kun ei ikinä ole ollut, himottaisi kovasti. Lisäksi vielä pari laatikkoa pikkuvaatteille, asusteille ja perus hyllyjä loput kausivaatteille. Leveyttä puumiksen päädyssä olisi 170cm käytettävissä, joten tuosta jäisi melkein metri vielä tilaa vaatetangoille seinän ja kaapin väliin. Kahteen tasoon kun ajattelin vaatetankoja laittaa niin saa jo ihan reippaasti ”henkarivaatteille” tilaa

IMG_5156

Tässä kasailemani Ikean MALM meikkipöytä.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita