Puumaluolan vaatesäilytys

Joskus ne suunnitelmat pysyvät muuttumattomina, kuten kävi tämän puumaluolan päädyn vaatesäilytyksen kanssa. Ikean 75 leveä PAX kaappi sinne hankittiin ilman ovea ja kaapin ja seinän väliin mahtuivat juuri ja juuri metriset vaatetangot. Olen ehkä saattanut ottaa tuon jo huomioon huoneen kokoa suunnitellessani, muisti vain pätkii. Mutta näissä raksahommissa ei oikein voi luottaa onnellisiin sattumiin. Niin mennään sillä, että näin olin mittasuhteet huoneeseen suunnitellutkin.

Kuvissa on vasta ylempi kahdesta vaatetangosta asennettu paikoilleen.

IMG_6555 IMG_6556

Kaappiin tuli alimmaiseksi housuille ulosvedettävä housuripustin, seuraavaksi kaksi laatikkoa, omat mulle ja Mikolle. Minulla on laatikko täyttynyt alusvaatteista ja uikkareista, mutta Mikon laatikosta löytynee tällä hetkellä sekalaisia musavehkeitä, ruuvimeisseleitä ja vasara (tarkistin!).

IMG_6554

Lisäksi yläosaan on asennettu sittemmin 3 hyllyä. Vaatetankojen päälle on vielä tulossa hylly tuonne kaapin yläosan tasolle, jolloin tuonne katon rajaan voi vielä laittaa säilytyslaatikoita ja maksimoida säilytystilana kaikki kuutiot. Kuvassa myös näkyy liukuoven kotelointi ja toinen taloutemme kissanhiekkalaatikoista, joka jääneekin tuonne puumaluolaan, mutta pitää sille etsiä toinen paikka.

IMG_6553

Näitä Ikean kasausohjeita on tullut jonkin verran käytyä läpi viimeisen puolen vuoden aikana. Ja kuvasta poiketen usein apuvälineenä on ollut akkukäyttöinen avustaja, mitä todellakin suosittelen!

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita