Puutarhasuunnittelu jatkuu

Lumeen pihasuunnitelmien tallurointi antoi hieman parempaa perspektiiviä eri istutusalueiden kokoihin, joten niitä piti tietenkin alkaa heti muokkaamaan ja kun tuo ideoiden virta on aikalailla loputon niin miksei sitä sitten joutessaan näitä piirtelisi. Tässä taasen uudempaa pihasuunnitelmaa:

Screen Shot 2016-01-06 at 12.02.41

Ulkotuli/notski paikka sai sinne suunnitellun DIY sohvaryhmän ja jakkarat notskipaikan ympärille. Pihan nurmialuetta ja perennaryhmiä muotoilin uudestaan ja lisäsin vielä paraatipaikalle penkin, jonka taakse tulisi rimoitusta. Kuvaan on sijoiteltu myös valaistus ja sähköpisteitä, kesäkeittiöön pitää saada valo ja sähköpistoke ellei parikin. Keittiöpuutarhan asettelu sai myös muodonmuutoksen istutuslaatikoiden sijoittelun suhteen, mikä kumpusi seuraavan kesäkeittiö/pergola piirustelman inspiroimana.

Screen Shot 2016-01-06 at 11.59.17

Rakenteellisesti kuvassa on puutteita, mutta ideani esittävästä fiiliskuvastahan tuo menee hienosti. Tätä oli niin superkiva piirtää, että pitänee muitakin ideoita avata enemmänkin perspektiivikuvina. Pergolaan haaveilen lasikatosta ja pömpelin seinää vasten tulisi sitten se kesäköökki grilleineen ja seinähyllyineen. Pergolan seinäritilään taasen olisi kiva ripustella yrttiruukkuja.

No ainakin tämän kuvan perusteella voisi kysellä timpureilta tarjouksia ainakin rungon kasauksesta ja lasifirmalta liukuoviin ja lasikatteeseen. Puutavaraa ainakin tuon pömpelin osalta on varmaankin omasta takaa riittävästi, joten sekin puhuisi DIY meiningin puolesta.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita