Rakennuslupahakemus jätetty!

Tällä viikolla on ehditty kaikenlaista! Tontilta on puut kaatuneet ja risusavottaa ja pöllien kantamista on riittänyt. Ihan parasta hyötyliikuntaa. Kädet tuoksuu pihkalta ja Ines on mennyt siitä ihan pöpiksi. Meidän metsäkissa <3

Mutta kaikkein tärkeimpänä asiana saimme rakennuslupapaperit alkuviikosta jätettyä sisään, kun saatiin lopulliset kuvasarjat Kannustalolta ja autotallimme toimittajalta Näppärä-autotalleilta. Vähän hassulta näin digitaaliseen aikaan tuntui tuo värinäyte lippusten leikkailu ja liimailu hakemuksen liitepapereihin. Luulisi nykyään pelkkien värikoodien riittävän. Mutta hakemukset kaikkine liitteineen on nyt toimitettu kuntaan.

Lupahakemuksen käsittelyaika on n. 2 kuukautta, mutta kuulimme juoruja, että jollekin olisi rakennuslupa tullut jo kuukaudessa. Meillä nyt ei kuitenkaan ole mikään kiire luvan kanssa. Että eipä tuo 2kk odottelu haittaa. Perustusten tekeminen menee joka tapauksessa varmaankin sinne toukokuun tienoille, kesäkuussakin vielä hyvin ehtii.

IMG_2635

Tontille ollaan nyt muutamia talon nurkkapaikkoja jo merkitty maanrakennusfirmaa varten, mutta pitäisi nekin vielä tarkistusmitata ja merkitä loputkin nurkat ja autotallinkin paikka tontille. Tänään risusavottaa tontilla tehdessämme mietittiin vielä parin isohkon kiven kohtaloa (Stonehenge), että jätetäänkö niitä paikoilleen vai putsataanko koko tontin pintamaa, kivineen ja kantoineen kerralla pois.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita