Sisustusta

Putsasin talon pohjapiirroksen jossain välissä huonekaluista, mitä olin jo sinne sijoitellut, mutta tänään innostuin taas laittelemaan nykyisiä ja uutena hankittavia kalusteita kohdilleen ja hyvä niin, sillä yhtä makkarin ikkunaa olisi siirrettävä, jotta makkarin sänkyä voi siirtää pariin eri paikkaan. Jos en nyt ihan heti kuitenkaan katsoisi kaikille kaapeille paikkoja, heh. Ja sanoisin, että tässä vaiheessa tuo huonekalujen ja ikkunoidenkin siirtely on aika helppoa, kun se tehdään tietokoneella. Muuton jälkeen jotenniin saattaa olla hankalampaa?

Mittanauhaa on kotona tänään vedetty rullasta pariinkiin otteeseen. Ensin piti mitata uusien sohvien kokoa verrattuna näihin vanhoihin. Nää vanhat, siinäpä ihan oma tarinansa! (Adea, Camp + Vepsäläinen) Mutta joo, Mikko haluaa vastakkain istuvat sohvat ja tohon meidän pötkyläänhän sellaiset istuukin ihan hienosti, ainoa mitä piti tarkemmin zoomailla oli sohvien leveys. Leveyttä ja syvyyttä näyttäisi olevan just passelisti. Pitää vielä käydä livenä sohvia katsomassa. Ja keväällä sitten tilata hyvissä ajoin, kun tilausaika voi olla jopa 8 viikkoa. Niin… talo muuten valmistuu 14ssa viikossa!! Go Kannustalo!!

Muutamia Ikean hyllyjä ja laatikostoja ei varmaan saada mihinkään mahtumaan, eikä ehkä haluta mahduttaakaan. Less is more, more or less! Mutta ihan hyvää tekee noita kalusteita tuonne laitella ja mittailla taas näin luonnossa esim. minkä levyiset kulkuväylät kalusteiden väliin jää. Niin ei pääse suurempia yllätyksiä vastaan tulemaan siinä vaiheessa kun muutetaan. Niin ja voi noita ylimääräisiksi jääviä kalusteita laittaa kiertoon.

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita