Sisustustauluja Tomasin huoneeseen

Keksittiin viime viikonloppuna Tomasin kanssa, että suunnitellaan yhdessä sisustustauluja hänen tulevaan ikiomaan huoneeseensa. Onneksi pojan maku on lähellä vanhempiensa makua, ja aika nopeasti keksittiinkin, että sen sijaan että maalattaisiin seinälle iso jalkapallon pelaajan silhuetti, tehtäsiinkin huoneeseen jalkapallo aiheisia tauluja. Yhdessä sitten etsittiin netistä jalkapalloilijoiden sanomisia ja Tomas itse valitsi niistä kaksi, joista sitten suunnittelin taulut.

Kolmas taulu onkin sitten ihan Tomasin omasta suusta: ”Nothing is not happening here”. Sanonta on meidän perheessämme monet kerrat aiheuttanut hilpeyttä ja sitä käytetään laajalti nykyään myös meidän vanhempien toimesta! Tuo viimeisin taulu sitten onkin äidin oma 2 sekunnin vääntö, the ”Ruksi”.

Tomasin taulut

Kunhan ollaan tarpeeksi lähellä kesää, täytyy nämä käydä tulostuttamassa hyvälle paperille jossain ja Ikeasta mustat Ribba kehykset, niin voilá! Valmista! Ja taatusti ei tuu samanlaisia tauluja muualla vastaan!

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

  1. Jaahans, nuoriväki kommentoi, ettei tuo ”Nothing is not happening here” lasautus olekkaan Tomasin keksimä vaan Maxin! I stand corrected! Mutta Tomas sitä viljelee niin usein, että meni nyt äiti ihan sekaisin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita