Tapetteja, osa2

Ruotsalaisen Eco merkin tapetteihin törmäsin ihan vahingossa! En voi tunnustaa olevani milläänlailla tapetti ihminen, mutta nykyisen vessamme mustan tapetin jälkeen olen hieman lämmennyt ajatukselle tapeteista uudessa kodissamme. Eco white light mallistossa on ihanan neutraaleja lähes pelkästään valkoisia tapetteja. White on white. Se on aina hyvä väriyhdistelmä :) Tämä alla oleva Gallery tapetti toi mieleen sudenkorentojen siipien suonet, pintakuvio on kaunis ja mielenkiintoinen. Tätä tapettia voisin harkita esim. WCn seinälle, tämä pitää nähdä ja tuntea läheltä. Kaukaa katsottuna tapetin upea pinta ja kuviot katoavat.

Screen Shot 2015-01-18 at 20.27.05

Zig-Zag tapetti, joka tässä kuvassa näyttää aika vaatimattomalta oli luonnossa tosi kaunis. Tätä taas voisin harkita vaikka makuuhuoneeseen. Luonnossa tätä tapettia onnistuttiin ihailemaan K-Rauta 75ssa. Mikä olikin aika ylläri, kun tuolta Econ sivuilta katselin jälleenmyyjiä Suomesta niin sieltähän pompsahti K-raudat kartalle.

Screen Shot 2015-01-18 at 20.28.32

Tässä Dimensions malliston Crosslines tapetissa on useampiakin värivaihtoehtoja, mutta tämä kaikkein neutraalein miellyttää silmää eniten.

Screen Shot 2015-01-18 at 20.37.23

Nämä kaksi alimmaista tapettia ovat Claesson, Koivisto ja Rune kumppanusten suunnittelemat.

Box luo jännän kolmiulotteisen, jopa koristeellisen pinnan pelkällä viivan käytöllä. Tämä tapetti nousi kilpakumppaniksi Gridin rinnalle. Mutta taitaa Grid vetää pidemmän korren tässä kisassa.

Screen Shot 2015-01-18 at 20.34.29

Notebook taasen nimensäkin puolesta istuisi loistavasti lastenhuoneeseen. Sen verran näistä tapeteista olen nyt innostunut, että varmasti tulen postaamaan lisää vaihtoehtoja jossain vaiheessa. Ja jos osaat suositella jotain simppeliä mallistoa niin vinkitkin ovat erittäin tervetulleita tällaiselle tapetti amatöörille?

Screen Shot 2015-01-18 at 20.35.14whitelight_koll_3 whitelight_koll_2 whitelight_koll_1

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

  1. Box ja Crosslines, nam! No ei noissa muissakaan mitään vikaa ole. Missä hinnoissa liikkuivat per rulla? Meillä on nyt kotona Elitis Natives tapettia joka muistuttaa pinnaltaan hieman ponin karvaa. Rakastan sitä, ja luulenpa että sitä eksyy seuraavaankin kotiin :)

Aiheeseen liittyviä artikkeleita