Toimitus vk28

Viikko 27 olikin jo Kannustalolla toimituksia täynnä, joten meidän Valon valmistumisaika siirtyi viikolla eteenpäin. Sitähän ollaan jo kesälomilla silloin, eipä varmasti tarvitse miettiä mitään muuta puuhaa tulevalle kesälle kuin talossa ja pihalla puuhaamista. Ihanaa.

Työlistalla on ainakin terassin rakentaminen, KHHn portaiden tekeminen terassille. Paljun asentaminen (Terassiin upottaminen tms.) Ajopihan kiveystyöt. Täytöt, multien levittelyt ja kaikki pohjatyöt pihalle oli sitten kiveystä, nurmikkoa, istutuksia, terassia tulossa. Mikko on sitä mieltä, että näitä hommia voidaan tehdä myöhemminkin, mut mäpä haluan kaikki, heti nyt. Mutta onhan tossa hommia.

Vielä lisäksi kun on luvassa Valon ja autotallin maalaaminen, niin ja se autotallin rakennus, vaikka se ehkä tilataankin vesikatto valmiina. Mutta silti! Autotallin rakenteluun saadaan varmasti apuja. Mikolla taitaa olla jo tiedossa apumiehiä terassinkin tekoon ja ihania ystäviä on jo ajat sitten ilmottautunut maalaustalkoisiin. Tosin ennen niitä talkoita olisi ihan saada palju paikoilleen. Ja sit noi talkoot, vakuutukset ja mitä kaikkea byrokratiaa niihinkin liittyy. Kyllä on nykyään kaikki ”hankalaa”, tämähän ei ollut mikään yleistys, ei ei.

Mua kiinnostaa hirveästi itse tehdä toi pihan kiveys. Kaipa sitä tällainen tee-se-itse orientoitunut ihminen, joka myös osaa lukea ohjeita ja manuaaleja, osaisi tehdä? Apukädet tai parikin varmaan tulisi silti tarpeeseen? Ehkä me poikien kanssa nakutellaan laatat paikoilleen.

 

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita