Tontilla tapahtuu

Tontilla alkaa olemaan pohjat valmiina ja perustusta odotellaan, joten on ollut aika puuhailla ”pihalla”. ”Käpyjen haravoinnin” lisäksi viimeksi tuli siistittyä louhitun kallion reunamilta irtonaisia kiviä ja isompiakin lohkareita. Maa-ainesta, kanervikkoa ja ruohotupsuja ollaan poistettu kallion päältä niiltä kohdin, jotka jäävät tulevan terassin jalkoihin ja sen edustalle.

IMG_3284 IMG_3288 IMG_3281 IMG_3291

Aikamoisia kasoja sitä saatiin aikaan. Ja vielä riittää muutama lohkarekin irrotettaviksi. Kävi ihan kuntosali treenistä lohkareiden irrottelu, kun Mikko vipusi lohkareita lapiolla ja minä jaloilla työnsin mokomia ”laidan yli”.

IMG_3292 IMG_3300 IMG_3293

Nämä männyt juuret pitää vielä siistiä. Olen koittanut netistä etsiä jotain vinkkiä, mitä noille kärsineille juurille pitäisi tehdä, mutta tuloksetta, joten varmaankin pitää vaan tylysti katkoa pois näkyvät osat. Aikamoisesta louhinnan aiheuttamasta tuhosta huolimatta vanha mänty on paikoillaan tukevasti pysynyt viime aikaisissa myräköissä.

 IMG_3303

Tässä vielä tontin siivousvarustusta, aika hyvin näillä on pärjäilty vaikka kottikärryjä on välillä kaipaillutkin. Louhinnan jäljeltä on vieläkin porauksesta jääneitä kivipölykasoja putsattavina, mutta kyllä toi puuha on sen verran mukavaa, että ei malttaisi odottaa sitä hetkeä, kun kunnolla päästään tontilla hommiin. Onneksi kalliolla riittää vielä työnsarkaa sitä odotellessa.

Jos tykkäsit postauksesta, klikkaamalla sydäntä kerrot sen meille.

Jaa ystävillesi

Join The Conversation

Aiheeseen liittyviä artikkeleita